2777
2789
بخدا روم نمیشه حتی به شما بگم با یه خانم درحاله رابطه بودن

وای خدامنو مرگ بده الهی بمیرم برا دل پاره پاره ت :((((

من که فقط چن تا چت دیدم تاالان حالم خرابه تو دیگه کی هستی زن 😟🙁

وای خدامنو مرگ بده الهی بمیرم برا دل پاره پاره ت :(((( من که فقط چن تا چت دیدم تاالان حالم خرابه تو ...

خدا نکنه عزیز دلم این چه حرفیه که میزنی 

وقتی شبا میشه همیشه اون صحنه ها میاد به فکرم حتی نمیتونم بخوابم

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا روم نمیشه حتی به شما بگم با یه خانم درحاله رابطه بودن

الهی جزدجیگربگیره 

چجوری دلش اومد.خدایاخودت دنیاروتموم کن جای کثیفی شده دنیاجای زندگی نیست دیگه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
الهی جزدجیگربگیره  چجوری دلش اومد.خدایاخودت دنیاروتموم کن جای کثیفی شده دنیاجای زندگی نیست دیگ ...

الهی امین فقط بخدا سپردمش همین میگم خدا لااقل یه روز به عمرم مونده باشه بذار ببینم عدالتتو که ببینم چیا کشیدن بعد بمیرم 

الهی امین فقط بخدا سپردمش همین میگم خدا لااقل یه روز به عمرم مونده باشه بذار ببینم عدالتتو که ببینم ...

توچرابمیری زنه انتربمیره 😥

کاش ازمشاوره کمک بگیری تاحالت خوب بشه چقدزنگرانت شدم بانمازخوندن وصل شوبه خداازخودش بخواه فراموش کنی 😥😥😥

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
الهی طفلکم،تو خونه دیدیشون؟بخشیدیش؟ میشه اگر ناراحت نمیشیتوضیح ببدی؟

بله عزیزم 

گلم طلاق گرفتم با همچین مرد حروم زاده نمیتونستم زندگی کنم 

عزیزم من از اول زندگیم خیانتهاشو میدیدم ولی متاسفانه بخاطره زندگیم میبخشیدمش ولی اینبار فرق میکرد من تو شهرستان بودم اون اقا هم خونه خودمون من احساس کردم باز یه کارهای میکنه که من نمیدونم مخفیانه رفتم خونه خودمون درست ۹صبح بود که رسیدم خونه امون بدون اینکه اون اقاهه بدونه اروم درو باز کردم احساس کردم کسی خونه هست اروم اروم رفتم داخل دیدم کفش زنونه هست وصداهای میاد رفتم به سمت اتاق خوابمون از در که نصفه باز بود نگاه کردم که با یه خانم در حال رابطه هستن شوک زده بودم چیزی به فکرم نمیرسید جز فیلم گرفتن ازشون همین عزیزم بعدفهمید که من اومدم دست دختررو گرفت باهم ازخونه رفتن بیرون واخر سر گفت اگه منو میخوای باید به همچین چیزام عادت کنی وقبولم کنی 

باید بپذیری و یه جوری حلش کنی تا از جلوی چشمت بره :((

پذیرفتم عزیزم ولی گاهی وقتا اون صحنه ها میاد سراغم ونابودم میکنه 

توچرابمیری زنه انتربمیره 😥 کاش ازمشاوره کمک بگیری تاحالت خوب بشه چقدزنگرانت شدم بانمازخوندن وصل شو ...

عزیزمی توکلم بخداس