2777
2789
عنوان

درد ودل

159 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من با جاریم همسایه دیوار به دیوارم 

مشکل اینجاست که من هر کاری میکنم جاریم بدون ویرایش تکرار میکنه

احساس میکنم زیر ذره بینم و گوشش به خونمه 

روی اعصابم تاثیر گذاشته 

نمیدونم چه کار کنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد رواعصابه...من خواهرشوهرم کلاس هفتمه همش دنبال منه ببینه چیکار کنم همونکاروکنه اعصابم ازش خوردمیش ...

دقیقا کاراش رو اعصابمه 

موندم چه واکنشی نشون بدم

تو این ده ساله بی تفاوت بودم

ولی با اومدن بچه ها بدتر شده شرایط

بچه ها نظر بدین لطفا 

احتیاج دارم به همفکری تون

اگه بخوام بی تفاوت باشم نسبت به بچه م بخاطر آرامش اون که خودم و بچه م آسیب میبینیم 

اگر هم بخوام با بچه م کیف کنم اون احساس میکنه داره عقب میمونه 

طوری تکرار میکنه حرفای بین منو بچه مو که انگار که تو یه پایه ن و درس اونها هم به اینجا رسیده(بچه من ۷ماهه و بچه جاریم ۲ ساله)

توصیه ام اینه ک بی تفاوت باش بی تفاوتی خیلی ادم و میسوزونه

ممنونم جواب دادی عزیزم 

نمیخوام بسوزونمش 

فقط میخوام بفهمه خودش باشه

وبرای خودش زندگی کنه ولذت ببره

بچه ها نظر بدین لطفا  احتیاج دارم به همفکری تون اگه بخوام بی تفاوت باشم نسبت به بچه م بخاطر آ ...

هیچی فقط روی افکار خودت کار کن بنظرم اصلا نباید اهمیت بدی یکم خونگرمتر باش

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
ممنونم جواب دادی عزیزم  نمیخوام بسوزونمش  فقط میخوام بفهمه خودش باشه وبرای خودش زندگی ک ...

خواهش گل

تنها چیزی ک میتونم بگم ولش کن چون خودش این و انتخاب کرده 

فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم
هیچی فقط روی افکار خودت کار کن بنظرم اصلا نباید اهمیت بدی یکم خونگرمتر باش

ممنونم عزیزم اومدی

مثلا من میگم ببین زنبور رو

چند دقیقه بعد اونم همینو میگه وبا صدای بلند که من بشنوم

انگار ادامو درمیاره

نمیدونم واقعا چکارکنم 

چی بگم یا زیادی قبولت داره ومیخواد ازت عقب نمونه یا میدونه حرص میخوری میخواد بدتر حرصت بده خوب تو مورد اول که به نطرمن بدنیست ولی تومورد دوم نباید حرص بخوری زندگیتو بکن وارومتر حرف بزن وکارهاتو یجوری انجام بده زیاد متوجش نشه ولی از نظر من اگر برام چنین موردی پیش بیاد  زیاد اشکالی نداره فقط جلوی دیگرون خودشیرینی نکنه یا منو خراب نکنه بقیه چیزاش اوکیه به هرحال شاید واقعا کارهای من اونجور خوبه که ازش تقلید میکنه احتمالا البته سعی میکنم مثبت فکر کنم تا کمتر حرص بخورم 

چی بگم یا زیادی قبولت داره ومیخواد ازت عقب نمونه یا میدونه حرص میخوری میخواد بدتر حرصت بده خوب تو مو ...

دقیقا همینطوره 

بیشتر از این ناراحتم که حریم خصوصی ندارم نه از تقلید کردنش و اصلا اصلا به روی خودش نمیاره کاملا عادی رفتار میکنه

احساس میکنم داره به شعورم توهین میکنه

دقیقا همینطوره  بیشتر از این ناراحتم که حریم خصوصی ندارم نه از تقلید کردنش و اصلا اصلا به روی ...

به هرحال باید تحمل کنید یا خونتونو عوض کنید اگه امکانش هست وگرنه کاری نمیتونیدبکنید یا بهش صادقانه بگید اینکارا ناراحتتون میکنه شاید خودشو یکم جمع وجور کرد