2777
2789
عنوان

بچه های جاریم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا هرجور بگی ناراحت میشه به حرفت هم گوش نمیده.  پس اگه ۳۶۰ واسه اونا خرج کرد تو ۷۰۰ واسه خود ...

نه اینجورآدمی نیس منطقی ببینه درست میگی قبول میکنه ...فقطمیترسمفکر بد بکنه در موردم

واقعا چی گیرشون میاد جز اینک پسرشون از زندگی عقب بمونن..من خداروشکر خواهرشوهر مادرشوهرم ببین زیادی د ...

ماهرهفته که میریم کلی وسایل سفارش میده مادرشوهرم مثلاهفته ی قبل پرتقال کیوی پیاز گوجه خیار نون فیله مرغ سفارش دادخونه ی خودمون بمونیم خیلی بصرفه ست حالااونجاهم میگه ۵۰شارژبزن بهم اینترنت بگیر

مقصر خودمم ک از اول کوتاه اومدم گفتم سخت نگیرم ...حتی نه عیدی برام آوردن نه شب چله ای هیچی اصن خم به ...

تا بیشتر پشیمونی برات به با نیومده شروع کن به خرج کردن وگرنه سر زندگیتونم که برید همین برنامه ست. من تجربه کردم عزیزم. کاش زودتر تغییر رویه داده بودم

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

دو سال عقد يعني كاملا زنشي  كسي تو اين دوسال براي همسرش چيزي نگرفته بدرد نمي خوره 

جاري بازي چيه ي جاي موضوع مشكل داره به قولت ميدونند شما الان در وضعيتي هستيد به پول احتياج داريد لزومي نداره يا به چه منظوري اسباب بازي سفارش ميدن