2777
2789
عنوان

چه نوع تاپیکایی رو نمیپسندین

103 بازدید | 22 پست

سلام دوستان،شبتون بخیر،لطفا بدون اسم بردن و اشاره به کاربر و تاپیک خاصی،بگید چه نوع تاپیکا و پست های براتون آزار دهنده اس و بنظرتون چه تاپیکایی دارن جو‌ سایت رو متشنج میکنن!؟

دوستان بحث فرهنگ‌سازیه نه دعوا و متلک پرانی!

هدفم اینه کاربرا ببینن چه چیزایی آزار دهنده اس و دیگه از اون تاپیکا نزنن  

فقط حس شیشمی خیلی رو مخه

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکایی که  توهین میکنن به یه کاربر دیگه بعد قفل میکنن

تاپیکایی که راجع به کودک همسریه

و اونایی ک میگن شوهر میخام 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

کلا تاپیکی که از عنوانش معلوم باشه خوشم نمیاد واردش نمیشم...بذار هرچی میخوان بزنن

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

یه نوع کامنتم خیلی برام آزاردهنده اس! وقتی که کسی مشکلی داره و‌تاپیک‌میزنه و‌بعد یه عده میان دقیقا چیزی رو‌که استاتر نداره،میگم ما داریم!!!!

مثلا استاتر میگه شوهر من بی محبته،یکی میاد میگه وای شوهر من خیلی محبت میکنه روزی صدبار قربون صدقم میره!

میفتم یاد اونا که تو‌بچگی خوراکی هاشون رو‌میذاشتن تو‌کوچه جلو بقیه بخورن  

کلا تاپیکی که از عنوانش معلوم باشه خوشم نمیاد واردش نمیشم...بذار هرچی میخوان بزنن

فقط تاپیک نیست بعضی تاپیکا مورد علاقمونن و ما وارد میشیم ولی کامنتا آزاردهنده اس و‌دعوا ایجاد میکنه،من وارد تاپیک فان میشم که بخندم باز میان کامنت جنسی از روابط خصوصیشون میگن!!!!