2777
2789
عنوان

احتیاج به هم فکری دارم، لطفا تشريف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 18 پست
خب شاید ایراد داره با نمایندگی تماس نداشتين؟

تماس گرفتم ولی چون بعد دوباره درست میشه نمی تونن عیب یابی کنن....و میگن مشکل جدی نداره...البته من یخچال و تلویزیون هم همزمان با ماشین لباسشویی گرفتم ...تلویزیون با اینکه اسمارت یهو خودبخود خاموش میشه ...و یخچال هم با اینکه خیلی خوب میوه و گوشت نگه میداره هنوز دوماه نشده رینگ پلاستیک ابسرد کن در امده با اینکه به عنوان یخچال دوم خریدمش ...انگار باید کج دار مریض باهاش سر کرد به هر حال پذیرفتم محصول ایرانی و کار راه بنداز فقط

[QUOTE=166762983]اد واش[/QUOT به سلامتی

ممنون عزیزم امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشین و مشکلات من رو نداشته باشین...من با اینکه خیلی سال بووش داشتن ولی با اوضاع بازارو کلی محصول تقلبی با اسنوا رو ترجیح دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشین و مشکلات من رو نداشته باشین...من با اینکه خیلی سال بووش ...

منم به خاطر اینکه ديگه جنس خارجی اصل گیر نمیاد مجبور شدم به ایرانی ها رضایت بدم ولی الان سخت بین پاکشوما و اسنوا گیر کردم 

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
منم به خاطر اینکه ديگه جنس خارجی اصل گیر نمیاد مجبور شدم به ایرانی ها رضایت بدم ولی الان سخت بین پاک ...

کاملا درک میکنم عزیزم...من از پاکشونا تجربه و اطلاعی ندارم ولی تجربیاتم رو از اسنوا این نکاتی بود که گفتم ...امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشین