2777
2789
عنوان

بنظرتون منظورخاصی داره؟

99 بازدید | 9 پست

مابا دخترعموم اون همه صمیمی نیستیم همسنیم. اون مجرده. هرزگاهی فقط درحد چت میحرفیم من نامزدم قراره برم یه شهردیگه. هرموقع بامن حرف میزنه بحثوبه اینجامیکشونه که برزی یه شهر دیگه توغربتی دلتنگ میشی. خب من همه ی اینارو قبول دارم خودم انتخاب کردم. دیگه الکی نیس ک بخاطراینا زندگیموخراب کنم. نمیدونم چرا هی اینارو میگه. من خودم باشم به کسی انرژی منفی نمیدم واظهارنطرنمیکنم. بنظرتون منظورش چیه. میخواد روحیه من تضعیف کنه یاچی. اینم بگم خیلی خوب بودیم قبلا. بعد ازدواج من 360درجه عوض شدن. ورفت وآمد نمیکنن باما. 

راست میگه دیگه غربت سخته منظوری نداره 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو حالت بیشتر نداره . یا دلسوزته یا میخواد زندگیت رو بهم بزنه . اگه فکر میکنی دلسوزی میکنه ازش تشکر کن و بگو فکراتو کردی . اگرم بدتو میخواد که دیگه ...... اصلااااا محلش نده

💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمی‌دارید می‌بینید ! 💪🏼 هنری فورد .
دو حالت بیشتر نداره . یا دلسوزته یا میخواد زندگیت رو بهم بزنه . اگه فکر میکنی دلسوزی میکنه ازش تشکر ...

نه میدونم دلسوزم نیست. چون اگه دلسوزم بود دلمو نمیشکستن موقع عقدم

میتونە حس حسودی هم باشە 

ولی شاید خودش یە تجربەی بد از دوست شدن یا عاشق شدن دارە کە وقتی میبینە تو بە یکی اعتماد کردی کە بە یە شهر دیگەم میری ،... می ترسە 

ازینکە شاید خوشبخت نشی 

شاید انرژی منفی نباشە و صرفا دلهرە باشە چون براش مهمی

اینم کە میگی عوض شدن بعد نامزدی و اینا ، شاید واقعن دستشون نمیرسە یا یادشون میرە 

شک بە دلت راە ندە ⁦❤️⁩ هرچی صلاحە همون باشە برات

نداشتن تنها راه از دست ندادنه ...⁦☘️⁩
نه میدونم دلسوزم نیست. چون اگه دلسوزم بود دلمو نمیشکستن موقع عقدم

به حرفش گوش نده هرطور فکر میکنی صلاحه عمل کن . انشالله همون تصمیمت خیر باشه ❤

💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمی‌دارید می‌بینید ! 💪🏼 هنری فورد .
به حرفش گوش نده هرطور فکر میکنی صلاحه عمل کن . انشالله همون تصمیمت خیر باشه ❤

آره. خب من خودم میدونستم دوره جام. ولی وقتی شوهرم ازهرلحاظ عالیه وسرتره. زندگیم خوبه باهاش. چرا باید نظراضافی بدن. ممنون عزیزدلم