2777
2789
عنوان

سر و صدا با همسر

776 بازدید | 33 پست

بچه ها من واقعا خسته شدم از زندگی 

بخدا دو ماه شوهرم همش سر یه مساله کوچیک سرم داد میزنه طعنه و کنایه میزنه واقعا یه وقتایی کم میارم ولی بخاطر بچه هام دوست ندارم مادر ضعیفی باشم بزنم زیر گریه یا اینکه بلائی سر خودم بیارم 

نمی تونید امروز سر یه مساله کوچیک چقدر داد زد بهم گفت اگه راست میگی برو خونه بابات ببینم میتونن یه هفته نگهت دارن.  بخدا جیگرم بخاطر این حرفش آتش گرفت منم گلدون شیشه ای داشتم محکم پرت کردم طرفش حیف کاش تو سرش زده بودم  . بنظرتون چکار کنم بخدا من مقصر نیستم

خدایا شکرت خیلی دوست دارم از اینکه بهترین رفیقمی💜

بچه هاتو بنداز سرش برو خونه بابات تا بفهمه دنیا دست کیه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

شوهر منم یه مدته بهانه گیری میکنه نمیفهمم چشه. خیلی اذیت میکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شوهر من از اول همینطور بود باز خوبه تو جرات کردی گلدونو پرت کنی من اگه به حالت تهدید هم گلدون یا هرچیز دستم بگیرم چنان کتکی که ازش میخورم بعدش که نگو😔😔😔

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔