2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

من بچه گی خیلی آروم وخجالتی بودم اما امان ازاین دوستام ی دوستای داشتم براخودشون باند بودن 😅😅😅😅 ی بارگفتن بیاین ازمسجد دمپای بدوزیم منم ی دمپای پلاستیکی زشت برداشتم 

الان یادم افتاد خدا چکارکنم حتی نمیدونم اون دمپای کی بوده ۹سالم بود 

یکی ازون دوستام فوت شد 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بارم زن همسایمون ک بیسواده بهم گفت بیابرام شارژو وارد کن ۵تومن بود منم‌هی میزدم نمیشد 

زنه گفت واردکن توگوشیت شاید شد بعدبرام خط ب خطش کن‌ منم واردکردم بازم نشد زنه دیگ بیخیال شد وزنگ دخترش زد ی شارژ برام بفرس 

اون رفت حالا من گفتم دوباره ی امتحانی بکنم یهوشارژ واردشد منم خجالت کشیدم ب زنه بگم 😰

رفتن ی شهر دیگ نمیدونم چکارکنم 😫😫

موقعی که 3 سالم بود با خالم رفته بودیم خرازی، یه دکمه کوچولو که شکل جوجه بود برداشتم تو دستم قایمش کردم، بعدازکلی مسیر که رفتیم خالم دستمو گرفت ازخیابون ردم کنه، یه دفعه مشتم رو بازکرد دکمه رو دید😐دوباره کلی راه برگشتیم و رفت به مغازه دار گفت و 6 تا دکمه واسم خرید😂 یبارم تو 6 سالگی از این دست فروش کنار خیابون ها که گردو میفروختن، تا بساطشون باز کردن یه گردو قل خورد اومد جلو پام، منم خوشحال برداشتمش😂وقتی اومدیم خونه مامانم تا دیدش انداختش دور، گفت دزدیه

ی بار دنبال ی چرخ خیاطیم رفتم گفتن نهههه اینجا نیست در حالی که وقتی من رفته بودم تو خونه هندونه بی ...

اره حق داشتی گلم 

امان از نداری و فقررر

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

دروغ چرا دزدی من برا بچگی نبودشماها همه ۶ یا ۷ ساله بودین من دوم راهنمایی جوراب های مهمونمون رو قایم کردم خیلی ازشون خوشم اومد وقتی میخاست بره هرچی دنبالش گشت پیدا نکرد منم چیری نگفتم اما هنوز یادمه با این تاپیک دوباره عذاب وجدان گرفتم 

خدایا مواظب تو دلیم باش 
من چی بگم پس 😅 ازدخل مغازه طرف پول ورمیداشتم ازخودش خریدمیکردم🥴😂😂 فامیل بود

بقیه هم میداد بهت🤣

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.
اره حق داشتی گلم  امان از نداری و فقررر

نمیدونم عزیزم شاید من ازشون خوشم نمیاد که احساس دلسوزی ندارم یا راحت قضاوت میکنم اما از نظر من واقعا ندار نبودن

اون سبک زندگی انتخابشون بود

ما مستاجر بودیم اما راحت و خوب زندگی میکردیم

اما اونا سه طبقه خونه ساخته بودن و سخت زندگی میکردن

خب جای سه طبقه دو طبقه میساختی و مثل انسان زندگی میکردی و درد دوران بچگی مام نمیشدی 😅🤦‍♀️

چ تاپیک مضخرفی همچین از دزدی هاتون با افتخار تعریف میکنین ک انگار خیلی هنر انجام دادین واقعا بیچاره ...

همچین میگی تاپیک مضخرف و دزدی انگار تو عاقلی و بالغی کیف قاپی کردن.تا اینجا که من خوندم همه زیر ۷ ۸ بودن اونم چیزهای بی ارزش که نمیشه روش اسم دزدی گذاشت.

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.