خوب خداروشکرعزیزم اگه توبه نمیکردی فک کنم الان واسه خودت دزدبه نامی شده بودی شوخی کرد ...
😂😂😂😂 آره خیلی استعداد داشتم . اما فقط چندبار پفک گرفتم تا ی بار دخترخاله مو مهمون کردم گفتم بیا بریم برات پفک بخرم ، ی دونه هم ب اون دادم بعد همون موقع عذاب وجدان گرفتم ک گناه کردم دیگه ترک کردم
اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
یکی از همکارای من به بهونه اینکه برادرش تو بیمه کار میکنه و میتونه مارو بیمه عمر کنه ازمون پول گرفت یه سال بیشتره اصلا به روی خودش هم نمیاره و از بیمه هم خبری نیست😏
عزیزم یعنی باید حساب کنی پولش چقدر میشه و بعدش بری دفتر یه مرجع تقلید و پولشو تحویل بدی یا اگه تو صندوق مسجد یا تو کوچه خیابون رو صندوقی نوشته بود صندوق رد مظالم بندازی تو همونا.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.