2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
فدات گذاشت اما بدجور قلبم شکسته شد عجب فعالی بودی تو😂😂😂😂😂

اره ولی بعدش دیگ اصلا اینکارو نکردم

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  گل بانو جان برا من بفرست

عزیزم اول اینکه خدا پدرتون رو رحمت کنه براشون صلوات فرستادم

دوم اینکه اینحا نمیشه فرستاد دوست داشتین یه شماره بدین تو واتساپ یا تلگرام براتون بفرستم

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
رضایت چی؟رضایت کی؟ شوهرش دوست دختر داره ولی این دختر بخاطر ثروتش باهاش مونده  پول واسه بعضیا ...

منظور منم همونه دیگه

میگم ثروتی ک خدا تو زندگی ازشون راضی نباشه چ ارزشی داره.

منظورم اینه زندگی شما ممکنه ثروت اونو نداشته باشه ولی رضایت خدا رو داشته باشه‌.

مهم اینه پیش خدا چ جایگاهی داریم، نه پیش مردم 

همه ی این ثروتا با مرگمون تموم میشن و به کارمون نمیاد دیگه

مهم اینه تو زندگی چه کار خوبی کردیم ک بعدا ب کارمون بیاد.

دوستت ب دنیا رسیده، باید دید آخرتش ک ابدیته، چطوره

اللّهم عجّل لولیک الفرج
عزیزم اول اینکه خدا پدرتون رو رحمت کنه براشون صلوات فرستادم دوم اینکه اینحا نمیشه فرستاد دوست داشتی ...

بله حتما 

لطفا دوستی را پدیرش کنید

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
عزیزم پی دی اف هستش اینجا نمیشه فرستاد یا من وارد نیستم یه شماره بدین براتون تو واتساپ بفرستم اگه ...

شماره واتساپ میدم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
قربونت عزیز دلمممم چقدر خوشحال شدم با پیامت ممنون که دعام کردی❤️❤️❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم. شما هم اگه دوس داشتی دعا کن کار من اوکی بشه.مرررسی ازت😘😘

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         
نباید بگی چون آبروی مومن مهم است  باید جبران کنی  من اینو جایی خوندم  می خوای بازه ...

البته این هم مسئله ایه ها

اما من شنیدم که بعصی از بزرگان که تو بچگیشون از روی شیطنت از این کارا میکردن بعدا که بزرگ شدن رفتن حلالیت طلبیدن 

بازم خود اسي میدونه😊

من توی ابتدایی از بغل دستیم یه چنتا چیز میز کش میرفتم بعدها توس دبیرستان هم با هم بودیم میخاستم بهش بگم ولی روم نمیشد دیگه پولشو دادم به یه مستحق گفتم بلکه حلال کنه😐😅