2777
2789
عنوان

فرزند دوم و هم‌زمان دانشجو بودن

107 بازدید | 9 پست

سلام

به همه‌ی دوستان عزیز  

شما تجربه فرزند دوم در طی تحصیل در دانشگاه رو داشتید؟ چطور شرایط‌تون رو مدیریت کردید؟ خیلی سخته؟

اول خدا، آخــــــــر هم خدا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما فرزند اولت بود یا دوم؟ کاری می‌شه کرد که یکم شرایط تسهیل بشه برای مادر؟

فرزند اول...من خابگاه بودم ویارم داشتم اوووف افتضاح بود نگم برات...چن وقت بود ک صب با اتوبوس میرفتم ی سهر دیگ دانشگاه عصر برمیگشتم بخاطر بچم...که شانسش زدو کرونا اومد اینترم مجازی شده بازم خیلی سخته...مدام بهونه میگیره...درسامو ک واقعا نمیفهمم فقط گوشیمو روشن میزارم نمیتونم گوش بدم...کارهای خونه رو هم ک خیلی کم انجام میدم معمولا شلوغه...اعصابمم یکم ضعیف شده...امیدوار باش بخودت🤣🤣🤣خدا این فسقلیارو حفظ کنه...امین🤲

به سلامتی انشالله فارغ شی عزیزم سخته؟

فعلاکه مجازیه تو گوشی درس میخونیم نه

اما اگه کرونا بره و حضوری بشه باید کسی باشه که نگهداره البته خداروشکر من مامانم پیشمه نگه میداره تا اونموقع هم دنیا میاد بزرگتر میشه شایدم یه ترم مرخصی گرفتم

فرزند اول...من خابگاه بودم ویارم داشتم اوووف افتضاح بود نگم برات...چن وقت بود ک صب با اتوبوس میرفتم ...

خدا قوت عزیزم

قطعا خـــــیلی سخت بوده، آفرین به شما که بازهم با این شرایط ادامه دادی.

فعلاکه مجازیه تو گوشی درس میخونیم نه اما اگه کرونا بره و حضوری بشه باید کسی باشه که نگهداره البته خ ...

ابن مجازی شدن که واقعا کمک بود، این که کمک دارین خیلی خوبه، خدا نگهدار مادرتون باشه.