2777
2789

بهش میگم

داخل اپلیکشن نزدیکا دنبال زن هستی

بهم میگه .دختره خوشگله .قدش ۱۷۵ و وزنش ۷۵

بهش میگم.اخلاقش چی

میگه اشنا میشم.اخلاقشو میفهمم

مجازی حداقل همسریابی .یا نمیدونم هر چی باشه از این اپلیکشن نزدیکا شاید بهتر باشه.نمیدونم واله

این اپلیکشن نزدیکا برای دوستی هستش

شایدم شانسی یه ادم خوب گیرش اومد

زندگی بدون عشق و محبت، هیچ انگیزه ای ندارد. 

خوشم‌میاد خوشگلی ملاکع بعد ازدواج میکنن 

سر اخلاق جدا میشن😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیکا دیگه چجور اپلیکیشنی هست ؟ ایرانیه ؟ واسه چیه ؟

واسه ازدواجه 

البته پسر خاله ایشون این خاصیتش رو درک کردن😐😂

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
نزدیکا دیگه چجور اپلیکیشنی هست ؟ ایرانیه ؟ واسه چیه ؟

ايرانيه مثل برنامه هاي ديگه واسه چت ايناست

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
شما هم عضو هستی

ن 

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي