2777
2789

من ۴۰هفته و ۳روزمه اگه تا جمعه دردم نگیره جمعه میرم برای آمپول فشار .حالا سوالم اینه درد با آمپول فشار کم کم شروع میشه یا از همون اول زیاده ؟؟؟بعد تا ۵سانتش قابل تحمله من بعد ۵بی حسی میگیرم

والا تجربه زایمان ندارم ولی یکی از اشناها ۴سانت باز شده بود عروسی برادرش بود کلی هم قر داد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی من سه روزه زیاد انقباض بی درد دارم حتی امروز پیش میومد که تو نیم ساعت ۴تا انقباض داشتم .دیشب رفتم بیمارستان معاینه کرد گفت یه کوچولو رحمت بازه شاید درحد یه سانت و امروز هم برای نوار قلب رفتم گفت دردات شروع شده امکان داره تو همین دو روز زایمان کنی 

جوک نگو تجربه نداری قسم ندادنت که بگی

جوک تو میگی

وقتی تو عروسی بود و اخر شبش رفت زایمان کرد 

دروع ندارم بگم

بیشعور پیش نوک 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
مگه همه طبیعیا امپول فشار نمیگیرن

نه خیلیا خودشون درداشون شروع میشه فقط یه سری بیمارستانای دولتی اگه دردت خود به خود هم شروع بشه باز آمپول فشار میزنن که زودتر طرف زایمان کنه و طول نکشه

حالا به نظرتون ممکنه این دوروز زایمان کنم ؟؟

نطری ندارم ولی هر روز سونو بده 

بچه مدفوع نکنه و از مدفوعش بخوره که خطر مرگ داره

نه منم دیدم کسی ک چند سانت باز شده و انگار نه انکار

نه عزیزم شاید مثلا ۲سانت بوده گفته ۴سانته

۴سانت اصن نمیتونی تکون بخوری

من خودم سانت به سانت فول شدنم رو به چشم دیدم

از ۲سانت که رد بشه دردا کم کم سراغت میاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بیشعور تویی که رو هوا حرف میزنی ریپلای نکن جوجه

😝😝😝😝اب بریز اونجا که سوخت

مشخص کی ریپ کرده پیام قبلیات نگاه کن اگر  عینکت به چشمت

😝😝😝😝اب بریز اونجا که سوخت مشخص کی ریپ کرده پیام قبلیات نگاه کن اگر  عینکت به چشمت

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری