2777
2789
عنوان

خستم از زندگی

955 بازدید | 104 پست

سلام من یک دختر 23 ساله ام که در خانواده ای پسر دوست به دنیا اومدم. پدرم معلم و مادرم خانه دار و یک وضع مالی خیلی معمولی و دوتا برادر دارم. مادر و پدرم خیلی متعصب و سختگیرن و دختر رو مایه ننگ و ابروریزی میدونن و با من به شدن بد رفتارن و فرق میزارن بین منو برادرام. اگر اعتراضی کنم انتقادی کنم کتکم میزنن یا فوش میدن یا تحقیر میکنن. خیلی به حجابم شدید حساسن من اصلا اجازه ندارم شال و روسری سر کنم حتما باید مقنعه مشکی سر کنم حتی تو عروسی. برای من هیچ لباسی نمیخرن نهایتا سالی یکی و بیشتر لباس های دست دوم فامیل رو میپوشم. هروقت مرض میشم میگن تو باعث دردسری و به زور منو دکتر میبرن. نمیذارن بیرون برم حتی کتابخونه هیچ جا نمیزارن برم همش تو خونه ام. نمیزارن گوشی داشته باشم نمیزارن درس بخونم فقط توخونه مشغول بشور بسابم و کار خونه انجام میدم. از طرفی به شدت با برادرام خوبن و احترام اون ها رو دارن. الانم میخان ب زور منو بدن به مردی که اصلا دوسش ندارم ولی خب مجبورم ازدواج کنم باهاش. خیلی دوست دارم خودکشی کنم. خستم از زندگی نکبت بارم که از بدو تولد تا الان هیچ خیری توش نبود.

پدرتون واقعا معلم هست؟ 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها کسی نیستی که از زندگی خسته ای منم در کنارت هستم فقط با تفاوت هایی 

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.

این زندگی به کی رحم کرده من میمونم واقعا 

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
اره هیچوقت لباس رنگی نداشتم ارزومه یکبار بتونم لاک بزنم یا ناخنمو بلند کنم

عزیزم دعا کن ی مورد خوب بیاد نجاتت بده پس با این وصع نمیتونی بری دانشگاه شهر دیگ خودت رو راحت کنی؟

When l walk, I walk whit god.He is always whit me, He never leaves me and He will shine the light on me✨

نمیخوام ته دل ت رو صابون بزنم الکی ولی ببین میتونی باهاش زندگی کنی یا نه نباشه ازین دوست داشتنای زورکی باشه اگه دوسش نداری برو مستقل شو به آرزو هات برس برو شکایت کن از خونوادت اگه نمیزارن مستقل بشی

عزيزم فقط و فقط با خدا دوست شو 

پناه ببر ب خودش 

دركت ميكنم 

تنها راهش اينه ك ارامشتو از راه دوستي با خدا بدست بياري و بهش نزديك بشي 

ازش بخواه اگه ب صلاحته با اين مرد ازدواج كني اگ نيست خودش پشيمون بشه و بره 

حتما حتما نماز بخون و قران با معني خيلي اروم ميشي 

دركت ميكنم عزيرم 

اخی عزیزم دلم گرفت انشالله خدا بهترینارو برای ایندت  رقم  بزنه اگه میدونی خواستگارت ادم خوب وسالمیه ازدواج کن عشق قرارنیست حتما قبل ازدواج باشه 

خیلیا اولش به اجبارخانواده ازدواج کردن ولی الان عاشق همسرشونن

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍