2777
2789
عنوان

کار اینترنتی در خانه

190 بازدید | 22 پست

سلام دوستان  من قبلا یه  تاپیک زدم در این مورد   بخدا امتحان شدس فقط میخواد  کار  با اینستا گرام و ج میل بلد بااشین ویخورده صبور باشین من حالا بعد ی هفته روزی ۶۰ تومن درامدمه درست زیاد نیست ولی کااچی بهتر از هیچیه مطمن باشین هر کاری سختی های خودش داره حالا لینک براتون میزارم  وکامل تو ضیح میدم چطوری ثبت نام کنید  شاید واقعا ب درد کسی خورد  تو این شرایط اقتصادی   

اولین کاری ک باید انجام بدین این  لینک  تو کروم کپی کنین واز کروم وارد شین  https://getlike.io/?ref=356493

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ی صحفه میاد نوشته  اکنون ثبت نام کنید بزنید روش  ک ی صحفه دیگ‌میاد  نوشته ورود ب سیستم  ک شماقسمت اداره پست جیمیلتون

و تکرار رمز عبور

بعد رمز عبور بنویسید 

یه صفحه باز میشه که زده ایمیلت ثپت نام شده

میری تو جی میلتو چک‌میکنی ی   برات میاد لینک میزنی ر

و بعد قسمت فعال علامت مثلث سبز

قسمت ایمیل مجاز رو بزن

بعد همون صحفه اول بالای صحفه سمت چپ سه تا خط هست میتونین بزنین روش اسمتون ‌میاد بالا  دقیقا روبروی اسمتون ی  علامت هست بزنین روش  میاد نوشته جزییات من   میزنین روش ی صحفه باز میشه پایین صحفه نوشته اضافه کردن حساب حالا میتونین پیج اینستاتون وارد کنید تا وصل بشه همین