2777
2789

بنطرتون کرونا؟ نمیخواد بره تست بده میگه بیمارستانا خیلی آلوده ان، هر چیم زنگ میزنم ۴۰۳۰ جواب نمیدن،از صبح هر چی بگید بهش دادم خورده، سوپ با لیمو ترش ، دمنوش اویشن و پونه، پرتقال و قرص ویتامین سی ، چایی و شغلم ، شامم گوشت کوبیدم باآب قلم ، دیگه چی بدم؟ دارو چی بدم؟ کمکم کنید😥😥😥

😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید صبر کنی تا ببینی در روزهای بعدی علائمش چطور میشه .  

آب بزار بالای سرش . شب تا صبح آب بخوره . آب ولرم . 

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

احتمالا. تب بر بده تبش قطع بشه شربت عسلم باابلیموقاطی کن بده بخوره ولی بعد اینکه تبش قطع شد چون عسل داغ میکنه آدمو. خوب میشه نگران نباش

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

متاسفانه بله كروناس

بخاطر تب بهش استامينوفن بده تا زماني ك مطمعني تب نداره

بعد بهش هر روز بايد مولتي ويتامين بدي

در ضمن بهش آمپول تقويتي بايد بزنين

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

شاید انفولانزا باشه

زیاد خودتو اذیت نکن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

تو نطفه خفه کردی اگر کرونام بوده باشه با این همه چیزمیز که دادی خورده😂

پدرم کرونا گرفت روزی یدونه ویتامین ث جوشان ، یدونه مولتی ویتامین جوشان ، یدونه زینک ، یدونم ویتامین ب داده بودن بهش 

البته چون دیر رفته بود عفونت کرده بود ریه ش که برای اونم قرص دادن 

چندروزه خوب شد خداروشکر 

دمنوش زنجبيل دارچين

اويش

اب هويج

يعني روزي صدبار ويتامين سي جوشان

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
بویایی اش از بین رفته؟

من بوياييم بعد ٧ روز از علايم اوليه از بين رفت