2777
2789
عنوان

کمی تفکر🙏🙏🙏

115 بازدید | 2 پست

چند وقته تو نی نی سایت دارم می خونم که همه با دو تا بچه مشکل دارن....

۱_ بچه آوردن فقط تو شرایط راضی بودن از زندگی درسته.

۲_ چرا وقتی مرد زندگی تون مشکل داره ،حالا هر چی،اخلاقی،رفتاری،مالی و .....چرا به امید اینکه درست میشه بچه میارید؟

رحم کنید به سرنوشت بچه.....

مسولیت بچه خیلی بیشتر از این حرفاست ....

لطفا .خواهشا. عاجزانه.درخواست دارم با تفکر بچه بیارید....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

بچه شیرینه ولی پدرو مادر باید با بچه خوب باشن نه اینکه بدنیا بیارن بعد بگن بزرگ میشه بهش توجه نکن که اخرش بره سراغ دوستی های مجازی و هوس بازای خیابونی

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

👌🏻👌🏻👌🏻

دقیقاً بعضی‌ها از بچه‌دار شدن فقط مرحله اول رو بلدن اصلاً به جنبه‌های دیگه زندگی نگاه نمی‌کنن

به تحصیلاتشون توجه نمی‌کنن

باشوهرشون تفاهم ندارن بچه‌دار میشن تا تفاهم به وجود بیاد غافل از اینکه بچه قربانی میشه

اینجا خانم میگه باردار شدم تا با شوهرم رابطمون خوب بشه شوهرش تو بارداری کتکش زده

خانمه میگه خونه مادرشوهرم زندگی می‌کنم شوهرم بیکاره مادرشوهرم بهم غذای خوب نمیده

اون یکی بچه‌دار شده پول شیرخشک و پوشک نداره

خدا عاقبت هممون رو به خیر کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.