2777
2789
عنوان

اختلال پانیک

171 بازدید | 10 پست

سلام دوستان روزتون بخیر 

کسی اینجا هست که اختلال پانیک داشته باشه و عضو گروهی باشه توی تلگرام یا واتساپ بیمارای پانیک دور هم جمع باشند..میشه لطفا اگه کسی هست به من اطلاع بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین راه اینه که اصلا بهش فکر نکنی و فکر کنی یه آدم نرمالی. و هر وقت دچار استرس شدی فکرت را عوض کنی و مشغول چیز دیگری کنی و خودتو بزنی به بی خیالی. این طوری با بی محلی بهش کم کم خوب میشی. إن شاء الله.

تااااا دلت بخواد پانیکی اینجا هست از جمله خودممممم

عزیز دلم ان شاالله هر چه زودتر حال همگی روبه بهبود بره 

من کارشناس ارشد روانشناسی بالینی هستم که دارم یه تحقیق روی بیماران پانیک انجام میدم براای به دست اوردن راهی که بتونیم شدت اختلال ررو در بیماران کم کنیم 

ممنون میشم اگه شرایطش رو داشتین در اینده با من همکاری کنید و اگر گروهی عضو هستین که اعضا در گیر این بیماری هستند به من معرفی کنید 

سلام به همه دوستان من چند ماه پیش پانیک گرفتم و الان درمان شدم بدون روانپزشک و تصمیم گرفتم به هرکسی که بدونم این بیماری رو داره معرفی کنم چون میدونم چقدر عذاب اوره  

به شما هم معرفی میکنم خودتون تحقیق کنید دوست داشتید برید پیش دکتر نجف پور  و بکی هم کتاب دستان شفابخش انسان شفابخش البته من صوتی دانلودش کردم 

این هم پیج اینستاگرام دکتر

انشاالله همه مثل من اشک شوق بریزید تا جاییکه بتونم تو همه گروه ها میزارم این رو اگر شما هم رفتید و درمان شدید همین کارو بکنید چون من قبل از آشنایی با دکتر از خدا عاجزانه کمک خواستم که اگر درمان بشم به بقیه هم کمک میکنم حالا خیلی ها ممکنه فکر کنن تبلیغه که اشکال نداره من کارمو انجام میدم چون هرکس که خوب بشه انرژی مثبتش برمیگرده به من و کسی هم که تهمت بزنه تبلیغه برای خودش کارما و انرژی منفی درست میکنه.   

https://instagram.com/dr.hosseinnajafpour?igshid=6z4l97a2ni43