2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

544 بازدید | 33 پست

سلام خانما خوبین؟

خواهرهای شوهرم از وختی که من عروسی کردم فقط مواقعی که من شامو و ...دعوت کنم میان .خودشون نمیان انتظار دارن من برم خونشون البته بچه دارم میخوان باهاش بازی کنن وگرنه...

الانم مادر شوهرم اومده برا بچه  میگه عمه هات میگه دلتنگش شدیم یعنی حرفشو به من میرسونه منم تا حالا هیچی نمی گفتم ولی اینبار دیگه شوهرمم خونه بود گف برین خونشون منم گفتم تا حالا اونا خونه ما نیومدن گف اونا خجالت میکشن منم گفتم اینجا خونه داداش اوناس خجالت میکشن من برا چی برم خلاصه دیگه .زیاد باهاشون صمیمی نیستم چون خودشون کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم ب مادرشوهرت بازبون بچگونه میگفتی مامانی عمه هااگه دلشون تنگ شده خودشون بیان حتما ک نباید مامانم شام دعوت کنه

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

راست میگه عزیزم حتما خجالت میکشن یا راحت نیستن. منم زیاد خونه داداشام نمیرم تا دعوت کنن یا دیگه خییلی وقت باشه نیومده باشن.البته باهم خوبیم ها فقط نمیخوام مزاحمشون بشم. شماهم یا دعوتشون کن یا خودت برو سربزن

خدایاشکرت🌻

خواهر شوهر بیچاره چ گلی بسرش بگیره هر کی خوشش بیاد نمیان اینجوری میگین میان میگین همش اینجان والا خواهر شوهر من ۶ ماهه خونم نیومده اصلنم ناراحت نیستم تازه تو ی محله ایم 

بابا جدایی نندازین 

من وقتی عقد کردم مادرم دستمو گرفت گفت این خانوم (مادر شوهرم)از این به بعد مادر اولته من مادر دومت این اقا هم بابای اولت بابای خودت پدر دومت

خواهراشم خواهری خودتن

بنظرم همون اول اونقدر خالصانه با خواهرشوهر و جاریتون برخورد کنین که انگار خواهرتونن

یزید که نیستن دشمنی کنن که😦

من الان پریودم بشم ۵ تاشون زنگ میزنن حالت خوبه و.....

کنکورم دارم هی چیز میز درست میکنن بدنت ضعیفه چون از روز اول انگار خواهر خودم بودن

بنظرم برو خونشون و خیلی خیلی خوب رفتار کن