2777
2789
عنوان

بیمارستان زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 18 پست

پارسیان زایمان نکنید خدای نکرده بچتون بره NICU خیلی بده خیلی من بچم فوت شد 4/5 ماه پیش داغم خیلی سنگینه بچه ۳۸ هفته ،درشت، بدون مشکل قلبی با ریه بالغ فقط به خاطر عفونت ریه نتونستن بچرو نگه دارن یک روز بعد فوت شد در صورتی که پزشک اطفال به من چندساعت قبلش گفت همه چی اوکیه با آنتی بیوتیک ۳ تا ۵ روز نهایتا درمان میشه میدونم خواست خدا بود و مرگ بچه من اینجوری رقم خورده ولی بخدا پرستار بخش نوزادان ماسکش زیر چونش بود با همون دمپایی های بخش که دستشویی هم میرن مادرا میرفتن توی  NICU

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله همتون به سلامتی زایمان کنید سر زایمانتون واسه ما دل شکسته ها هم دعا کنید که بچه هامون برگردن ، نترسید لطفا ولی در انتخاب بیمارستان دقت کنید به اسم و رسم نیست ببینید کجا کادر مراقبت نوزادان قویتره کجا رسیدگی بهتره کجا جون آدما از پول مهمتره 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

تجربه تلخ من قرار نیست واسه کسی اتفاق بیفته ولی پیشگیری کنید من منتظر جواب کالبدشکافیم هرچند میدونم هیچ جواب درستی ازش در نمیاد وقتی همه چی به قدرته، بچه من جز عجیب ترین مرگ هابود چون اکوی قلب، اسکن ریه همه چی نرمال بود بعد تولد و با اون جثه نباید یک روزه با عفونت ریه از دنیا میرفت