2777
2789

بچه ها دوروز از موعدم گذشته پریود نشدم روز موعد بی بی چک زدم منفی شد ولی از دیشب گودی کمرم بدجور درد میکنه درد تخمدانم کمی دارم میتوته علائم حاملگی باشه؟؟؟؟

بله احتمالا بارداری چندروز دیگ تست بزن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداکنه کی بزنم ؟

بهده ی هفته تاخیر بزن 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

وای استاتر منم علایم تو رو دارم الان۱ روز از موهام گذشته تخمدانم و کمرم درده قبل پریودام اینجوری نبودم تنگی نفسم دارم شما چطور؟

ولی من هنوز بی بی نزدم میترسم منفی بشه همه بهم گفتن ۴الی ۷روز دیگ اگ نشدی بزن ولی من صبور نیستم شاید فردا صبح ناشتا بزنم🥺

دختری دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره…😎🫀👶🏻🤍✨

ببین تو هرکسی یه جوری نشون میده خودشو نمیشه قطعی گفت اخه ولی این پیجه تمام علائم و تغییرات بارداری از روز اول میزاره برو ببین اونجا چیزی نوشته از علائم تو یا نه ایشلا که با خبرای خوب برگردیhttps://www.instagram.com/nobaraneha/