2777
2789
عنوان

فضای مسموم☠️

134 بازدید | 13 پست

بچه ها کیا فکر میکنن فضای مجازی مخصوصا اینستا خیلی میتونه مخرب باشه چون همه فقط چیزای خوب و خوشی ها و فانتزی هاشونو ب بقیه نشون میدن 

تجربه ای داشتین بگین

I'm sick of mother fuckers try to tell me how to live...t.  وظیفه ی من و اسلحه ام اینه که مغز هنر بی مغز رو هدشات کنم  ♀️=♂️.اگه دوست داشتی پیج اینستامو فالو کن ❤️my_.ielts_journey💙

اینجا مسموم تره نگاه چه قد افکار زنگ زده وجود داره اینجا

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

صحیح#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجام مث اونجاس ک😅

فقط اینجا بدبختی بیشتر میگن 

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

منکه فضای مجازی دوست ندارم چون شوهرم جنبشو نداشت متاسفانه وخیلی ضربه خوردم اگه استفاده درست بشه خوبه اما معمولا مردا بی جنبن 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

ندارم خداروشکر که فضاش اذیتم کنه،شمام حذف کن😀

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

مخالفم، خیلیا به خاطرش افسرده شدن. خیلی فاسدم هست. من خودم به عینه چند نفرو دیدم که از وقتی وارد اینستاگرام شدن با همسراشون سرد و خیانتم کردن. هم خانوم هم آقا

البته هستن کسایی که درست استفاده کنن ولی متاسفانه اونایی که ظرفیتشو دارن کمن

بدترازهمه عادی سازی بی بندوباریه....

واییی نگمممم یه پیجی بود پسره فالوم کرد منم همینجوری بک دادم با اینکه پیج شخصیم هم نبود یه نظر سنجی گذاشت کیا دلسون می خواهک الان برن بیرون منم زدم منبعد تا چند روز هی میچمد دایرکت بیا با هم بریم بیرون و شمارتو بده

I'm sick of mother fuckers try to tell me how to live...t.  وظیفه ی من و اسلحه ام اینه که مغز هنر بی مغز رو هدشات کنم  ♀️=♂️.اگه دوست داشتی پیج اینستامو فالو کن ❤️my_.ielts_journey💙
واییی نگمممم یه پیجی بود پسره فالوم کرد منم همینجوری بک دادم با اینکه پیج شخصیم هم نبود یه نظر سنجی ...

اره...اینکه خوبه.....مرده توبیواینستازده متاهل ومتعهد...بعدمیادزیرپست هرزه هاقربون صدقشون میره

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اره...اینکه خوبه.....مرده توبیواینستازده متاهل ومتعهد...بعدمیادزیرپست هرزه هاقربون صدقشون میره

وووییی😱