2777
2789

قراره طولانی شه حوصله ندارین نخونین ی جور تخلیس واس خودم...میدونین من ازین دخترام ک از صب تا شب ت خونه بودم فک میکردن جهان گل و بلبله ادم بدا فقط واس تو فیلمان...این چن سال ک ازدواج کردم و ازون محدودیت اومدم بیرون فهمیدم چقد ادمای مزخرفی هستیم...اولیش تو پارک بود وقتی رفته بودیم با شوهرم  قدم بزنیم و من داشتم اب میخوردم ی پسر مست برگشت گف بسه دیگ چقد میخوری و شوهر بسیااارر اروم من گف ب تو چه ربطی داره خلاصه دورش کردم و تموم شد وموقع برگشت باز دیدیمش داد زد گف عه همینا بودن و ریختن سرمون حالا درسته نصف شوهر منم نبودن و جداشونکردن اما من گفتم با خودم وا اینا چشونه ؟مگ چیکارشون کردیم...بعدش ی بار از ی دور برگردون داشتیم دور میزدیم ک ی موتوری نزدیک بود بزنیم بهش چون تند اومد یهو و عذر خواهی کردیم اما با پاش همونطوری میکوبند ب ماشین و اینرو کند و رفت😐ما دوتام هنگ😐چتونه واقعا؟؟؟و ما دوتام کاری از دستمون بر نمیاد چون من همیشه ترس اینو دارم ک یهو چاقو در ارن تیکه پارمون کنن...و سومیش وقتی قرار بود دوستمونو سوپرایز کنیم از قبل ی کت جین دیده بود خوشش اومده بود میخاستیم اونو واسش بخریم بعد من ب دوستای دیگم ادرس دادم و خب مغازرو اشتباهی رفتن و اشتباه خرید کردن...و دقیق بعد نیم ساعت ک من رسیدم و جریانو فهمیدم صاحب مغازه حاضر نشد اونو پس بگیره با وجود اون همه التماسی ک کردیم انگااررر ن انگاااررر...و امشب...شوهرم واس تولدم دوربین سفارش داده بود و میدونم ک چقدر واسش زحمت کشیده ک پولشو جمع کرده و کلاهبرداری بود😐💔خب این ادما مگ از ی سیاره دیگن؟؟؟شمایین دیگه...ماییم دیگه...هممون ادعای خوبی داریم...پس این ادما از هوا میان؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییییی بده خیلی،امروز کلییییییی تو داروخونه التماس کردم توبتشون روبدن ب ی پپیرمرده حالش بدبود نمیتونست سرپا وایسه هیچکیییییییییییی قبول نکرد😔😔😔😔😔😔😔

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
خیلیییییی بده خیلی،امروز کلییییییی تو داروخونه التماس کردم توبتشون روبدن ب ی پپیرمرده حالش بدبود نمی ...

نمیدونم پس همه خوبا ریختن ت مجازی زیر کامنتای اینستا نظرات روشنفکرانه میدن و خوبن و همه چی گل و بلبل..پس ای بدا کجان؟؟

از اینستا بود تحقیق کرده بودین؟

اره..نه بابا منک اصلا در جریان نبودم شوهرمم نابلده اصلا نمیدونه وختی رفتم ت پیجش دیدم کانتاش ک کلا بسته فالووراشم همه فیک..ولی خودش ک فیک نیستش که ادمیزاده..وجدانشون کجاس اخه