2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ورق بلدم میخاید؟

من میخوام 😍

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
366

اینو نوشته:

هرچند بروز بعضی مشکلات باعث تفال شما به حافظ شده است.

اما امیدوار باشید که روز های سختی به پایان میرسد،توجه داشته باشید که پی بردن به خطا و اشتباه باعث ناامیدی شما نشود

بلکه تلاش و کوشش شما را نیز افزون تر کند،ارتباط خود را با خداوند حفظ کنید و شاکر او باشید تا از لطف او بهره مند گردید.

اسی جان داشتی میخوندی برام دعا کن به آرامش برسم

اینو نوشته: هرچند بروز بعضی مشکلات باعث تفال شما به حافظ شده است. اما امیدوار باشید که روز های سخت ...

الهی ب هر چی میخوایی برسی عزیزم. دست گلت درد نکنه. یس رو فردا می خونم طلب شما باشه از من.

باشه مرسی از ۱ تا ۳۶۶ یه عدد بگو قبلش نیت کن

فدات انشاالله مشکلاتت حل شه هر چه زودتر 

222

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
فدات انشاالله مشکلاتت حل شه هر چه زودتر  222

اینو نوشته:

شما بیش از حد لزوم این جهان و لوازم آن را جدی گرفته اید.

شادی و ناراحتی این دنیا در حال گذر است،باید توشه ای برای جهان باقی ذخیره کنی.

دل شوره را از خود دور کن و ایمانت را قوی کن کهدموجب نجات تو می گردد.صداقت و پاکی را در کارت بکار ببر و نظر دیگران را نسبت به خودت عوض کن و به سیر و سلوک معنوی بپردازید و قدر لحظات زندگیتان را بدانید.

عزیزم برام دعا کن به آرامش برسم مامان بابام با هم آشتی کنن😔

بله اگر ممکنه. من نیت هم کردم. برات یس می خونم.

در گذشته اتون حلقه و پول میبینم

در حال حاضر یه موفقیت و ثروت داری ولی مراقب دخالتهای بیش از حد دیگران  باش مخصوصا جنس مخالف و ممکنخ دروغ بهت بگن و خیانت کنن و باعث کارشکنی شن ولی در اخر حل میشه 

در اینده نزدیک هم یک رابطه عاطفی جدید خاهی داشت و لجوج نباش سرش و یولش یواش این رابطه مهم میشه اطرافیانم زیاد موافق نیستند 

یه زن با موهای روشت مهربان و از خودگذشته هم حامیته