2777
2789

سلام بچه ها

فک کنم اکثرا دکتر هولاکویی رو می شناسید. چند روزی بود ک پادکست های دکتر رو گوش میدادم. و مهم هاش رو یادداشت کردم برای خودم که هر از گاهی ی نگاهی بندازم بهش. گفتم واسه شمام بذارم ک استفاده کنید. البته صحبتهاشون ک چندساعته هست رو  خیلی کوتاه و خلاصه در دو پست نوشتم.

بنظرم هم خودتون بخونید و هم برای همسر عزیزتون بفرستید تا شاید رفتارهایی رو ک حتی خودشون اطلاع ندارند رو اصلاح کنند. 

ب امید زندگی بهتر 🤗😙🌷🌹

عصبانیت انتخاب خودته. خشم و عصبانیت ریشه آدم را میخشکاند. عشق به بی تفاوتی تبدیل میشود.دیو سیاه تشبیه فرد عصبانی است.
گله و شکایت نکنید ولی اجازه ندهید حقتان پایمال شود.
اگر در زندگی واکنشی هستی حالتون زاره. به شرایط پاسخ دهید نه واکنش نشان دهیددادگاه درونی خطرناکترین دادگاه است. مثل قضاوت دیگران یا خودتان . دادگاه درونی را متوقف کنید
با دیگران درباره مشکلاتت صحبت نکن
هرگز هیچ زن و شوهری حق ندارند درباره زندگی زناشویی با هیچ کسی صحبت نکنید. مگر با اجازه پارتنر
درد و دل کردن اصلا خوب نیست و مشکلی را حل نمیکند.وقتی کسی را پیدا کردید که غیر از همسرتان درد و دل کنید حتی پدر و مادر. زندگی و عشقتان را باختید.باعث جنک بی دلیل و طلاق میشود.
حتی پدر و مادر گاهی دنبال شکست و جدایی فرزندشان هستند . و میگویند ما نگفتیم این انتخاب اشتباه است . که اگر دوستتان داشتند کمکتان میکردند تا این مشکلات پیش نیاید.
لشکرکشی..یعنی جنگ. دختر سمت پدر پسر سمت مادر. شما  درمیدان جنگ نیستید. فقط زن و شوهر پشت هم هستند.
جدا و تنها میمانید.
پول من و تو نداریم. مرد پول ماهانه و.. را مستقیم ب حساب خانم ها بریزند در غیراینصورت باعث تنفر زن از مرد میشود.احتیاج باعث احساس تنفر میشود.بگی هروقت پول خواستی بهم بگو اشتباه است و خطرناک. نفس "گفتن" احساس حقارت و تنفر بوجود میاورد.حتی برای بچه ها.سر مسئله مول آدمها می شکنند.
بخشش:اگر نمی توانید ببخشید بدبختی. گذشت وتحمل و فداکاری اشتباه هست چون اجازه دادی دوباره آن رفتار را با تو بکند آسیب بزند. بخشش اجازه دادن نیست فقط یکباره ک طرف متوجه اشتباهش شده باشد.
همسر شما باید نفر اول باشد در زندگی امروز. ۸۰ درصد همسر و بچه ها و پدر و مادر و بقیه ۲۰ درصد. همیشه همسرتان را انتخاب کنید.وقتی مادر یا بچه گفت سینما همسرتان گفت تئاتر باید ب حرف همسرتان باشد.مادر شما زندگی خودش را دارد و اول زندگی پدرتان است.
قدرشناسی:شما نمی توانید از همسرتان چیزی بخواهید بدون کلمه لطفا. خواهش میکنم و کلمات قدرشناسانه و مهربانانه.
شما قراره روابط اجتماعی وخانوادگی را با یکدیگر تنظیم کنید نه به تنهایی برنامه ریزی کنید.مهمان دعوت کردن، تربیت فرزندان
۳وظیفه داریم برای خودمان.اداره کردن. کنترل کردن و انظباط خودمان.کسی قرار نیست ما را اداره کند.رفتارهای خود را کنترل کنید.کارهایی ک همسرمان را ناراحت میکند کنترل کنیم.او نمی تواند هی ب شما گوشزد کند
دادن حال و احساس خوب به همسرتان. : آرامش. احساس آزادی.استقلال. امنیت و اطمینان باید داشته باشیم وب همسرمان کمک کنیم تا احساس خوبی در زندگیمان داشته باشیم.
شما قرار است باهم رشد کنید نه اینک یکی رشد کند اونیکی فقط کارهای اون رو انجام بده و بچه داری کند.پرنده ای رو اگر یکبالش را بستید نمیتونه پرواز کنه یا سقوط میکنه.از همسرتان بهترینش را بسازید
همسرتان را بفهمید و بپذیرید حتی اگر قبول ندارید.اگر کسی را مثل خودتان هست دوست داشته باشید یعنی شما فقط خودتان را دوست دارید و خودخواهید.
ظاهر و زیبایی خود اهمیت بدهید بخصوص در خانه.عطر و ادکلن و آرایش ظاهر.
درهفته یکی دوشب به خودتان برسید و برید بیرون.
من همیشه با خودم اختلاف دارم ک چرا این کارو کردم و... پس هیچ زن و شوهری وجود ندارد ک اختلاف نداشته باشند. مهم این است ک چطوری طرح کنیم و حل کنیم. هرگز اختلاف زناشویی را نبرید. کاری ک همسرتان دوست ندارد انجام دهد را ب زور انجام دهد.کسی ک بگه ما دعوا نداریم یا دروغ میگه یا نادان در زندگی برنده نداریم.تا جایی ادامه بدید ک همدیگرو قانع کنید حتی باوجود قبول نداشتن. بگید ما سر این موضوع توافق نداریم ولی خواهش میکنم این کار رو انجام بده. اگر تحمیل کنید زندکی زناشویی را باختید‌. بگید با اینک دلم نمیخاد بخاطر دوست داشتنت انجام میدهم. پس توافق کنید نه به زور.
قدرت توهم است و ضعف و ناتوانی. اگر در خانه فکر میکنید ک مالکیت و کنترل را شما دارید در این خانه محبت و عدالت نیست.قدرت را در خانه راه ندهید.نابرابری و تبعیض بوجود میآید.محبت.حرمت.مشورت و همکاری مهم است.هیچ کس قرار نیست از دیگری فرمانبرداری کند. حتی فرزندان
همسرتان را گول نزنید. ب طمع نیاندازید. بهش نگید اگه این کار رو انجام بد

تقسیم کار کردن ممنوع.
مسئله مثلث: رابطه بین زن و شوهر کاملا شکننده است باید خیلی مراقبت شود. ظلع بچه. درس. شغل. جنس مخالف. 
بچه ها نیاز دارند ک نزدیک هم پدر باشند هم مادر.
عادات و اعتیادها را بگذارید کنار. مثل من عادت دارم ب مادرم سر بزنم. ..
پنهان کاری نکنید.دروغ نگید. کلک نزنید. بازی در نیارید. قهر نکنید که مثل موریانه پایه های زندگی را میخورد.
روابط غیرکارکردی: دنبال مقصر نباشید. حسابگر نباشید. مثل قرار نیست ...پرتو پلا: چرا دنبال بچه نرفتی میگن تو برو دماغت عمل کن.
رابطه جنسی را تعطیل نکنید. کمک بگیرید از آلات
کم اهمیت نشان ندهید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خشم ویرانگر است و عشق را ب بی تفاوتی میرساند. رابطه را ب تنفر میکشد.خشم تبدیل به عصبانیت میشوند. آدمها بخاطر باورهایشان خشمگین میشوند. اختیار دست خودشان است .دست باورها و اعتقادات خودشان. با تبدیل خشم به عصبانیت همه چیز را خراب میکنند. کسی شما را عصبانی نمیکند فقط شما را خشمگین میکند بنابراین باورهای شماس ک باعث عصبانیت میشود. انتظاراتی که از دیگران دارید شما را عصبانی میکند. انتظارات خود را از دیگران ب صفر برسانید . کسی قرار نیست طبق انتظارات شما رفتار کند.
راه هایی که در عصبانیت از آنها استفاده میکنند:
۱-فرو خوردن خشم: تبدیل به موجودی میشود ک ب تنفر میرسد و از خود و دیگران و زندگی متنفر میشود.و در نهایت منفجر میشود
۲-ابراز خشم: در همون حد به اندازه ی جراحی ظریف عکس العمل نشان دهید. مثلا لطفا این کار رو نکنید.مثل صف اینجاس. با ابراز خشم محبوب نمی شوید ولی در حدی ک لازم و ضروری است.  مثل زهر ریختن در دهان و تف کردن شما. تف کردن زشته ولی شما نمیمیرید
۳-اداره کردن خشم:
دلایلی که برای عصبانیت میارن:۱- من ب اهدافم نرسیدم۲-تو باعث شدی ک من با این مشکل روبرو بشم۳-تو وارد محدوده و حریم من شدی. درواقع تو کار اشتباه نکردی تو بد و غلط عمل کردی۴-تو آدم بدی هستی. از رفتار به هویت شخص میروند.به جای گفتن رفتار اشتباه کل شخصیت طرف مقابل را خورد میکنن۵ -آدم بد باید مجازات بشه.آدم باید آگاه بشه نه مجازات۶ من حق دارم تو را مجازات کنم۷. از کودکی ب خود اجازه میدهیم چیزهایی ک برخلاف میل ما باشد ب دعوا و گریه و سروصدا بدست آوریم.