2777
2789
عنوان

وای باورم نمیشه هواپیما آماده کردن بره واکسن کرونا بیاره😃😃😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 152 پست

با هواپیما نمیشه که باید خط تولیدشو بیارن اینجا.نمیدونم امیدوارم فرجی بشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

خدا کنه زودتر واکسنشو بیارن  ،من امشب خاله امو به خاطر این کرونایی لعنتی از دست دادم 😔😔

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این خبر کجا شنیدین

از پیج شاهین صمدپور 

خبرنگاره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
ایران آماده کرده؟

بله

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
واقعا؟🤔 چرا نميتونم باور كنم؟

منم باورم نمیشه

امشب که دیدم اصا از خوشحالی دلم میخاست جیغ بزنم

ذخیره‌سازی و توزیع جهانی میلیون‌ها واکسن کرونا از طریق ابوظبی*

بنادر ابوظبی، به عنوان بخشی از کنسرسیوم امید نقش حیاتی در مبارزه جهانی علیه کرونا خواهد داشت و از توانمندی‌های لوجستیک خود برای نشان دادن تعهد به ایمن سازی استفاده می‌کند

تاسیسات 19 هزار متری با دمای کنترل شده، دارایی کلیدی کنسرسیوم امید است که نقش پایتخت امارات به عنوان هاب توزیع جهانی واکسن را تحکیم می کند

این انبار که در KIZAD قرار دارد یکی از بزرگترین تاسیسات لوجستیک دارویی منطقه بوده و هم اکنون بیش از یک میلیون واکسن را در خود جای داده است

این انبار واکسن و دیگر محصولات دارویی را در دمای دو تا هشت درجه نگهداری می کند و می تواند دما را تا -80 درجه کاهش بدهد و همچنین از بهترین استانداردهای بین المللی و اقدامات کرونایی ابوظبی پیروی می‌کند