2777
2789
عنوان

وای باورم نمیشه هواپیما آماده کردن بره واکسن کرونا بیاره😃😃😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 152 پست
عه من خودم دو سه روز پیش دیدم تو تی وی ک وزیر بهداشت گفت واکسن خریداری شده البته تعداد محدود فعلا و ...

😑😑 ببین نمیگم نیست میگم خریداری نکردن در حدی که بخواد به بازار برسه به نظر خودت با عقل فک کن ببین چجوری میتونن تا دو هفته دیگه واکسن پخش کنن تو کشور

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اگه فقط یه کم خبرارو دنبال کنی میبینی که ۲۱ میلیون دز واکسن خریداری شده پس نهایت تا چند ماه آی ...

جمعیت ایران ۸۰ میلیون اونی میارن مال خودشونه بعدشم کادر درمان

اونو که حتما جوابشو میگیرن. اول برو ببین شهید فخری زاده که با تحقیر میگی دانشمنده برا امنیت و راحتی ...

من کجا باتحقیرگفتم جوسازی میکنی اگه باتحقیرمیگفتم مینوشتم این یاروفخری زاده قشنگگگگگگ بخون نوشتم دانشمند.هیچ بحثی هم نکردم که چیکارکرده یاخوب بودیابدالکی جومتشنج نکن.هیچ جوابی هم هیچ کس نمیگیره مگراینکه بخوره توسرخودمون

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
مگه نرسیدن به هدفشون؟ مگه کسی جرات داره نزنه این واکسنارو؟ اجباره. نزنی وزارت بهداشت ازت شکایت می کن ...

اخیی 😢😢😪😪 تسلیت میگم عزیزم 🖤

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

تا جامعه جهانی به این نتیجه نرسه ک جمعیت استاندارد شده ویروس کرونا از بین نمیره

درضمن گفتن نازایی هم اورده کرونا

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
یعنی چی کامل میگی

ببین چندتا فرضیه هست

اول اینکه چندتا مقاله درباره این هست که چندوقت پیش عده زیادی تو غزّه و غیره مراجعه کردن به پلیس که انگار ذهنشون داره کنترل میشه و این دانشمندام میگن احتمالا ابرقدرتا به این دانش که ذهن ادما رو کنترل کنن دست پیدا کردن و صداشو درنمیارن و این احتمال که تو این واکسنا یه سری کامیپوترای میکروسکوپی باشه که ذهنو کنترل میکنه بعید نیست یه عدم میگن اون پروژه ربات های انسان نما که چین هم ازشون برا اخبارگویی استفاده میکنه با این واکسنا کامل میشه ینی چی؟ ینی تمام حافظه و خاطرات و اینای ما منتقل میشه رو اون ربات که اسم خاصی دارن و کاملا انسانه.. سومیشم اینه که از طریق این واکسن بیماریای خاصی منتقل نمیشه نمیدونم اون مستند درباره داروها رو نگاه کردی یا نه اسمش یادم نیس که از طریق واکنسنا یه سری بیماریا رو انتقال میدن برا دو هدف یکی از بین بردن نسل تو کشورای هدف و یکی فروش داروهایی که بخاطر اون بیماری به وجود میاد