2777
2789
عنوان

کی قانون جذب رو اس.....

219 بازدید | 54 پست

کی از قانون جذب استفاده کرده و نتیجه دیده از چه استاد های استفاده کرده؟؟؟

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نصفه نی نی سایتیا امضاشون قانون جذب 9/9بود که ۹۰ درصدشون به خواسته هاشون نرسیدن😅💔

ولی من رسیدم بهش 😍

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

چی بود 😁😁

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

استاد شریفی رو شنیدم

استفاده ام کردی؟

چی بود 😁😁

چی؟

چی؟

هیچی ولش کن فوضولی بود ببخشید 😁😁

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

هیچی ولش کن فوضولی بود ببخشید 😁😁

اها الان فهمیدم من ۶ماه تو اقدام بودم ولی خبری از بچه نبود این ماه گفتم ای کاش داخل ۹۹/۹/۹خبر بارداریم رو به شوهرم بده همینطور هم شد

استفاده ام کردی؟

نه در حد نوشتن خواسته هام و درخواست نشونه از خدا و کائنات

و البته دیدن نشونه

مثلا ساب و هواپونوپونو و تکنیکای دیگه ی  جذب رو امتحان نکردم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
نه در حد نوشتن خواسته هام و درخواست نشونه از خدا و کائنات و البته دیدن نشونه مثلا ساب و هواپ ...

چه خدب جذب چی داشتی؟

اها الان فهمیدم من ۶ماه تو اقدام بودم ولی خبری از بچه نبود این ماه گفتم ای کاش داخل ۹۹/۹/۹خبر باردار ...

عه پس خدارو شکر 😍😍 خیلی خوش حال شدم . انشالاه صحیح و سالم هم بدنیا بیاد 😄

اها الان فهمیدم من ۶ماه تو اقدام بودم ولی خبری از بچه نبود این ماه گفتم ای کاش داخل ۹۹/۹/۹خبر باردار ...

عاااااااااااالیه مبارکه عزیزم

لطفا ما رو هم دعا کن مامان مهربون

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند