2777
2789

اگه حال دارید دستور غذایی که خوب بلدید بگید

مثلا من تا حالا کوفته تبریزی نخوردم هر چی هست خودم درست کردم نمی‌دونم واقعا این طعمی که خوردم همونی هست که توی تبریز پخته میشه یا نه

یا فلافل جنوبیا آخر نفهمیدم واقعا چطور میشه که بدون هیچی خوشمزه میشه پس چرا نخود های من خمیر نمیشن؟ و حالت پودری میمونن؟ یه بار یکی گفت آب بریز از هم پاشید 

خلاصه هر چی بلدین رو کنین البته اگر شما هم مثل من عاشق غذاهای محلی هستین 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط شولی یزدی بلدم  

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
من فقط شولی یزدی بلدم    

بگو بگو 

چی هست من نخوردم اصلا 😃😃😃😃

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من فلافلو خیلی خوب درست میکنم.همه دوستش دارن.

نخودو با پیاز میریزم تو غذاساز.چرخ گوشت چون میترسیدم اصن نخریدم.

بعد بهش پودر انبه،زیره،پودرسیر،فلفل سیاه میزنم خوب ورز میدم.تو روغن زیاد سرخ میکنم.به نظرم خیلی ساده و خوشمزس.با فلافلای بیرون تنها تفاوتش اینه مال اونا خیلیییی پف داره مال من کمتر

بگو بگو  چی هست من نخوردم اصلا 😃😃😃😃

غذا نیس اشه عزیزم.تاپیک قبلیم دستورشو گذاشتم.خاسی نگا کن

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
من عاشق غذاهای جنوبیام😣

😭😭😭راست میگی واقعا خوش به حالشون میگو تازه میخورن ماهی حلوای خوشمزه میخورن 😋😋😋

من فلافلو خیلی خوب درست میکنم.همه دوستش دارن. نخودو با پیاز میریزم تو غذاساز.چرخ گوشت چون میترسیدم ...

البته نخودم باید از شب قبل خیس کنیا.شاید واسه اون پودری میشه چون سفت میشه اگه خیس نکنی

منم😅

یزدی هسی شما هم

من قلیه ماهی هام حرف نداره 😋

خب بگین دیگه همه نکته هاشو بگو همه شوووو😋😋😋😋😋