عزیزم منم خارش بدن دارم، از 15 سالگی کل بدنم میخاره مخصوصا وقتی غذاهای تند میخورم یا گرمم میشه، همه چی مصرف کردم قرص هیدروکسی انواع پمادا و... تا موقعی ک مصرف میکردم خوب بودم ولی زمستونا کمتر بدنم میخاره تازه جوش میزنم بعد جاهاشونم میمونه، تو چن سالته؟ ازدواج کردی؟
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
عزیزم من 20 سالمه رفتم دکتر بهم گف شاید بعد ازدواج خوب بشی، این قرصا و.. تا زمانی ک استفاده کنی خوبی، و مصرف زیادشم باعث آسیب رسوندن ب کبد میشه، فقط بهم گف ک یه روز درمیون دوش بگیر، لباساتو با صابون بشور، رخت خوابتو بنداز بیرون آفتاب بخوره، دو هفته ای یه بارم بشور، و گرمیجاتم نخور
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹