2777
2789
عنوان

خارش کل بدن

135 بازدید | 11 پست

بچهابدنم خیلی میخاره قرص هیدروکسی زین سیتریزین لورتادین استفاده کردم آمپول بتامتازون زدم ولی فایده ایی نداره برام اگ میشه بهم یه قرص خوب معرفی کنین خیلی اذیت میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم خارش بدن دارم، از 15 سالگی کل بدنم میخاره مخصوصا وقتی غذاهای تند میخورم یا گرمم میشه، همه چی مصرف کردم قرص هیدروکسی انواع پمادا و... تا موقعی ک مصرف میکردم خوب بودم ولی زمستونا کمتر بدنم میخاره تازه جوش میزنم بعد جاهاشونم میمونه، تو چن سالته؟ ازدواج کردی؟ 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
۳۰سالمه آره دوتابچه دارم

عزیزم من 20 سالمه رفتم دکتر بهم گف شاید بعد ازدواج خوب بشی، این قرصا و.. تا زمانی ک استفاده کنی خوبی، و مصرف زیادشم باعث آسیب رسوندن ب کبد میشه، فقط بهم گف ک یه روز درمیون دوش بگیر، لباساتو با صابون بشور، رخت خوابتو بنداز بیرون آفتاب بخوره، دو هفته ای یه بارم بشور، و گرمیجاتم نخور

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

دکتر رفتی؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹