2777
2789
عنوان

بادی اسپلش خووووب💗💗💗

234 بازدید | 19 پست

بچه ها بادی اسپلش بغیر از ویکتوریا سکرت که الان اصلش هم پیدا نمیشه و قیمتش سر به فلکه،چی پیشنهادمیدین؟ 

ترجیحا بوی شیرین ولی خنک داشته باشه، مای خوبه؟ کدومش؟ 

بادی اسپلش برای چیه

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

تلگرام عاااالیه ..جلدشم طلاییه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث لوسیون میمونه برای بعد حموم بدن و خوشبو میکنه ولی مثل ادکلن واینا ماندگاری نداره

پس چقد ماندگاری داره 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
بستگی به مارکش داره ولی کلا اونقد ماندگاری ندارن 

آها پس یکی دو ساعته هست 

بستگی به مارکش داره ولی کلا اونقد ماندگاری ندارن 

موندگاریش ک خوبه. من بعد حموم میزنم همیشه. یا قبل بیرون رفتن. همش تنم عطرشو میده

مارک فیکورس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
موندگاریش ک خوبه. من بعد حموم میزنم همیشه. یا قبل بیرون رفتن. همش تنم عطرشو میده مارک فیکورس

کدوم رنگ شو میزنی عزیزم؟ و اینی که شما استفاده میکنی بوش گرمه چجوریاست؟ یه بوی خاص میخام 😍

کدوم رنگ شو میزنی عزیزم؟ و اینی که شما استفاده میکنی بوش گرمه چجوریاست؟ یه بوی خاص میخام 😍

طلاییش. 

بوش گرمه.  رایحه واقعا سلیقه ایه. باید تست کنی عزیزم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊