من ی پسر چهارساله دارمالان تو سه ماهه حالتام زکل باپسرم فرق میکنه خیلی دلم دختر میخواد حالت تهو دارم لکه بینی و آمپول مصرف میکنم سر پسرم شیرینی جات میخوردم سر این ب ترشیجاتم علاقه دارم مخصوصا پرتغال ترش خیلی بیحال و کسلم ولی سر پسرم زبل بودم حالا من طاقت ندارم صبر کنم کسی بوده مثل من و جنسیتش معلوم شده باشع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثل من باش.از اول حس قوی بهم میگفتی دختره....آن تی جنسیت معلوم نبود.آنیسا صداش میزدم تا۱۹هفنه.رفتم آنومالی گفت پسرت هم حالش خوبه...گفتم خانم دکتر دختره که.....مانیتور بر گردوند گفت بیا اینم شومبولش مثل عرب هاست😁
شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
عزیزم انشاالله مشکلت حل بشه منم الان از هفت هفتگی دارم آمپول مصرف میکنم هر روز تا آخر بارداری خیلی سخته ولی هرکسی مشکل داره برات دعا میکنم مشکلت حل بشه ناراحت نباش
مثل من باش.از اول حس قوی بهم میگفتی دختره....آن تی جنسیت معلوم نبود.آنیسا صداش میزدم تا۱۹هفنه.رفتم آ ...
دکتره گفت شمبولش مثل عرب هست؟.چه دکتر بی کلاسی
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝