2777
2789
عنوان

ب این دندون پزشک چی بگم؟!🤔

478 بازدید | 25 پست

یه دندونم درد میکرد دو هفته پیش رفتم کلینیک

فقط معاینه کرد و گفت احتیاج ب عصب کشی نداره و یه هزینه ای گرفت و وقت داد برا فردا

فرداش رفتم تخلیه کرد کفت باید عصب کشی بشه تا پرکن بعد از ۲ ساعت و نیم گفت کانالت ترشح داره دست نمیزنم پانسمان میکنم برا هفته بعد و ۵۰۰ گرفت

هفته بعد رفتم پانسمانو باز کرد  دوباره هصب کشی و..‌ بعد یک ساعت گفت کار من نیست ارجاعت میدم ب متخصص ریشه بدون هزینه برا هفته بعد و دوباره پانسمان کرد

حالا دیروز تماس گرفتن ک هزینه متخصص ریشه علاوه بر ۵۰۰ ی ک ب ما دادی میشه ۱و نیم 

اگر میخوای بیا تا خودم انجام بدم و فقط هزینه ترمیم ازت میگیرم 

حالا دارم پیرم پیشش چی بگم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از دکتر جماعت خیر ندیدم انگشت شمار خوبن. مثل هر حرفه ی دیگه ای. کلا آدم حلال خور کم هست تو جامعه. نمی دونم ریشه این همه مشکل اخلاقی و فرهنگی کجاست؟

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

من دیروز رفتم دندون پزشکی قیمت عصب کشی که گرفتم گفت همین امروز برامون تعرفه اومده که قیمت عصب کشی بشه ۱۸۰۰ باور کن از شدت ناراحتی نمیدونم چکار کنم چهار تا دندون خرابم دارم همش میگم خدایا اینا تا کی میخوان ظلم کنن

زنگ بزن بگو هزینه رو پس کارت به کارت کنید یا می رم شکایت میکنم. واقعا هم رسیدگی می کنن اگر شکایت کنی اگر صلاحیت نداشته باشه.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
من دیروز رفتم دندون پزشکی قیمت عصب کشی که گرفتم گفت همین امروز برامون تعرفه اومده که قیمت عصب کشی بش ...

تهرانی؟؟

واسه من عصب کشی کرد با پر شد ۸۵۰..

بلور کن از هر دتدون پزشکی پرسیدم هر کدوم یک قیمت میگفتن

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔