2777
2789
عنوان

بچها یه گهی خوردم دارم دیوونه میشم چکار کنم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 83 پست
توبه کن و دیگه انجام نده. وگرنه بد تاوانی خدا ازت میگیره.  اما توبه کنی و واقعا پشیمون باشی و ...

ارع واقعا قبول دارم من مجردم ولی این کار زشت رو انجام دادم متاسفانه ولی واقعا توبه کردم و ترک کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما چقد جبهه گرفتی گفتم خریت کردم ی لحظه اشتباه کردم دارم میگم دیکه 

جبهه نگرفتم دلم واسه اینجور زنا میسوزه بخدااا

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

طوری نیس گلم فقط بلاکش کن مطمئن باش اونم دنبال دردسر نمیگرده 

اره میدونم الان دیگه انقد عکس زیاد شده که کسی پخش نمیکنه حتی پخشم بشه چیز بدی نبود چون حجاب دارم عکسم دست دوستام فامیلا خیلیا هست ولی چون فرستادم واسه این ناراحتم 

اره میدونم الان دیگه انقد عکس زیاد شده که کسی پخش نمیکنه حتی پخشم بشه چیز بدی نبود چون حجاب دارم عکس ...

خب آدم ی لحظه جوگیر میشع خودتو عذاب نده

بجاش سعی کن دفعه بعد اینکارو نکنی

انسان جایز خطاست از اشتباهاتت درس بگیر

خیلی بدم میاد یه زن یا مرد بعد ازدواج فیلشون یاد هندوستان کنه،نمیتونم بت بگم عذاب وجدان نداشته باش،اتفاقا باید داشته باشی بلخصوص اگر مردت پاک باشه...عکس فرستادنت چی بود واقعاااا؟اینه متعهد بودن؟

ازم بدت نیاد...

اما حس بدی بهم دست داد خیلی زیاد...

اینستا متنفررررم ازت که همه رو داری نابود میکنی...

خیلی بدم میاد یه زن یا مرد بعد ازدواج فیلشون یاد هندوستان کنه،نمیتونم بت بگم عذاب وجدان نداشته باش،ا ...

نه راحت باش خودم دارم میگم خریت کردم اینستامو پاک می‌کنم الان بنظرت اون عکس منو پخش میکنه

عزیزم درسته اشتباهی کردی دیگه هیچ وقت درمورد گناه یا اشتباهی‌ که کردی پیش آدم ها که هر کدوم گناهانی داشته درمورد کناهت اعتراف نکن خدا بهتر میدونه همیشه با خدا صحبت کن و توبه ی واقعی کن

عزیزم درسته اشتباهی کردی دیگه هیچ وقت درمورد گناه یا اشتباهی‌ که کردی پیش آدم ها که هر کدوم گناهانی ...

اخه نمیدونستم چکار کنم فقط نگرانم مطمعنم چیزی نمیشه ولی خیلی حس بدی دارم