2777
2789

شده که خود یا اطرافیانتون برید مشاوره به راهکارش عمل کنید ولی از انجام ش پشیمون بشید و حس کنید راهکار اشتباهی داده ..مثلا برای ازدواج بگه این مورد خوبه؟  یا بگه طلاق برات خوبه در فلان شرایط ..بعدها بفهمی که اشتباه کردی

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹

مسلما، مشاورها هم انسانند و تو مشاورههاشون تجربیات خودشون رو دخیل می کنند و خیلی وقتها هم اشتباه می کنند

مشاوره خوب اینه که شما بشنوی و اونی که فکر می کنی با توجه به روحیات و شرایط خودت و طرف مقابلت بهترینه رو انتخاب کنی

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هیچچچ مشاوری بهت نمیگه چیکار کن چی کار نکن فقط معایب و مزایا رو میگه تا انتخاب کنی اگه مشاوری رک گفت طلاق یا ازدواج بدون از طرف مقابل پول گرفته

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

کسی که بخواد جنسیتی مشاوره بده حتما طرفو بدبخت میکنه .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

فکر کنم مشاوره‌ی خوب اونه که کمکت کنه شرایطتو تحلیل کنی و مسئله رو درست متوجه شی‌.که بتونی درست تصمیم بگیری. الزاما یه راه حل خاص نمیدن‌.

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
کسی که بخواد جنسیتی مشاوره بده حتما طرفو بدبخت میکنه .

انقدر خوب نباش لعنتی! 

هر جا میرم یه کامنت خوب میبینم ازت🙋‍♀️😍💜👏

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
ببخشید یعنی چی؟  مرسی

ببین مثلا همین دیشب پریشب بود یکی تاپیک زد رفته بود واسه مشاوره ازدواج پیش یه اقا و یه خانم رفته بود اقاهه یه جور مشاوره بهش داده بود خانمه کاملا برعکسشو و به نظر من و اکثر کاربرا حرف خانمه درست بود مشاور اقا فقط به خاطر اینکه طرف جنسیت خودشو بگیره به نظر من خیلی غیر حرفه ای بهش مشاوره داده بود .یعنی انگار از یه خاله زنک مشاوره گرفته بود 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
ببخشید یعنی چی؟  مرسی

یعنی قضاوت مبتنی بر جنسیت کنه نه بر اساس شرایط. یعنی یه سری پیش‌فرض راجع به زنها و مردا تو ذهنش داشته باشه و بر اساس اونا مشاوره بده نه بر اساس خلقیات واقعی آدم‌ها که لزوما براومده از جنس نیستن.

البته ببخشید منم جواب دادم🙈

عزیزم هیچچچ مشاوری بهت نمیگه چیکار کن چی کار نکن فقط معایب و مزایا رو میگه تا انتخاب کنی اگه مشاوری ...

دیگه شمام ماجرا رو پلیسی نکن. اگه طرف بگه شوهرم معتاد توهمی شب با چاقو میاد بالاسرم شکاکه بی پوله خانوادش پشتش نیستن...اتفاقا رک میگه طلاق

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن
انقدر خوب نباش لعنتی!  هر جا میرم یه کامنت خوب میبینم ازت🙋‍♀️😍💜👏

ای جان 😍😍قربانت .خوبی از خودته 😙😙😙

یعنی پیش  مشاورهای مرد برم بهتره یا زن؟

اصلا ربطی به زن و مرد بودن نداره که. به نوع افکارش ربط داره

ای جان 😍😍قربانت .خوبی از خودته 😙😙😙

😘😘😘😘ماچ بهت