2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براشون فاتحه خوندم عزیزم

خدا رحمتشون کنه

سومین سالگرد فوت پدرشوهر منم امروز بود.. خیلی مرد خوبی بودن فرشته بودن 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

خدارحمتشون کنه.. مابهمن امسال میشه2سال.. واقعاکه خیلی سخته یتیمی.. مخصوصاکه خواهربرادرصغیرم داریم

خدا رحمتشون کنه... خیلی سخته میدونم.

چطور با نبودش کنار بیام؟ هنوز با خودم درگیرم و باور ندارم؟

مرسی...بخاطر کرونای لعنتی نشد خانواده دور هم جمع شیم... خیلی غریبانه بود امشب

میفهمم عزیزم قابل درکه 

سختیاش گذشت

تا یکسال اول خیلی سخته بعدش باهاش بیشتر کنار میای

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
براشون فاتحه خوندم عزیزم خدا رحمتشون کنه سومین سالگرد فوت پدرشوهر منم امروز بود.. خیلی مرد خوبی بو ...

ممنون عزیز... خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.

چه روزگار غربیه این روزا... از کودکیم از پاییز بدم میومد

خدا رحمتشون کنه... خیلی سخته میدونم. چطور با نبودش کنار بیام؟ هنوز با خودم درگیرم و باور ندارم؟

عزیزم خاک سرده..داغ روباخودش میبره..یادتواون روزای اول بیاد..مثل الان بودی؟نه..

منم خیلی سخته واسم مخصوصاچون دخترعزیزکرده ی بابام بودم..اماهمیشه میگم این قانون طبیعته که ازبزرگ به کوچیک همه فوت کنن..اگه اوناداغ مارومیدیدن چطور؟میگم خداروشکراوداغ ماروندید..همیشه هم براش خیرات میکنم وترجیح میدم به نبودنش واینکه الان کجاس فکرنکنم..

یه جورایی توی ذهنم باهاش زندگی میکنم