2777
2789
عنوان

خانمهایی که توبورس ضرر کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 22 پست
قربونت برم من دلم هست یه چیزی هم بهت بدم ضررت جبران بشه 😘 من خودم واقعا تریدر نیستم ولی یه چیزایی ...

خب یعنی دست رو دست بذارم این ضررام جبران میشه؟اصلا احتمالش هست؟ من که فک نمیکنم تنها راهش همین نوسان گیری و چشم پوشی ضررام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره بعضی از سهام رو باید رد کرد بعضی رو باید سهامداری

الان باتوجه به سهامهایی که گفتم دارم بنظرت چیکارشون کنم؟

ازفردا میشینم نوسان گیری رو میخونم

کارگزاری فیروزکس هستم هرروز داره نرم افزارشو اپدیت میکنه و توگوشی چک میکنم واسم سخته

الان باتوجه به سهامهایی که گفتم دارم بنظرت چیکارشون کنم؟ ازفردا میشینم نوسان گیری رو میخونم کارگزا ...

عزیزم من درحدی نیستم که به شما بگم استاد نیستم

ولی میتونید داخل پیجها باشید مطالعه کنید

عذرمیخوام حرف eآخرش زیادی بود😁

عزیزم یسوال

چندروزه عرضه اولیه که زیر ۵۰۰تومنه میخوام بفروشم اما رد میشه ایا قانون جدید گذاشتن باز؟که نمیشه ؟یا میرم تو صف کسی نمیخره؟

عزیزم یسوال چندروزه عرضه اولیه که زیر ۵۰۰تومنه میخوام بفروشم اما رد میشه ایا قانون جدید گذاشتن باز؟ ...

اگه اون سهم صف فروش نباشه وبسته نباشه، قابل فروش هست حتما یکی ازاین دوموردهست