2777
2789

دوستان سلام

مدتی نبودم.ببخشید مشکلات فرصت نداد.بازار بورس هم منفی و خبری از عرضه اولیه ها هم نبود.ما هم رفتیم استراحت خخخخ

مطالب زیر را یا در سایت ها خوانده ام یا از برخی افراد با تجربه پرسیدم.همش از خودم نیست.من فقط عرضه اولیه میخرم.شما هم بهتره فقط عرضه اولیه بخرید.

نکته اول: شاخص بورس رشد خوبی در این دو هفته داشته و احتمالا دوشنبه 10 آذر یا سه شنبه 11 آذر به مقاومت سختی برخورد کند.پس اگر تو سود خوبی هستید دوشنبه سه شنبه فرصت فروش است.البته نمودار سهم هاتون را نگاه کنید.مشخصه تا کجا رشد کرده.

شاخص بورس بین 1470000 واحد تا 1500000 واحد مقاومت سختی دارد.حتما در گروهها و کانالها به اطلاع دیگران برسانید تا کسی ضرر نکند.حتما اینهفته و اوایل هفته بعد هر روز شاخص کل را نگاه کنید ببینید چند است.بخصوص ساعت 10 و ساعت 11 بیشتر به شاخص و سهم هاتون نگاه کنید.چون بیشتر اتفاقات منفی در بورس در این ساعت ها اتفاق می افتد.

اگر سهمی دارید که رشد پیاپی داشته از دوشنبه باید حواستون به سهم باشه منفی نشود.

از فردا در صف خرید سهم هایی که زیاد رشد کرده اند وارد نشوید.ضرر میکنید.

اگر در سهمی در ضرر هستید اما ضررهاتون خیلی کم شده اون دیگه تصمیم با خودتان است که با ضرر کمتر بفروشید یا هنوز صبر کنید.

البته بازار بعد از این رشد دوهفته اخیر یک اصلاحی خواهد داشت و شاید دی ماه دوباره رشد کند.

نکته دوم سهام دارا دوم یا همان پالایش یکم که بعضی ها چند ماه پیش خریدن قراره آخر هفته بازگشایی شود.خودش خودکار باید در پرتفو شما بیاید.اگر نیامد تغییر کارگزار بزنید.حواستون به خبرها باشد و اگر باز شد و تو سود خوبی بودید بفروشید.در کانالها و گروهها هم اطلاع رسانی کنید.چون بعضی ها خبر ندارن.

پالایش یکم ریسک زیادی داره.با این همه تخفیف و رشد دوهفته ای اخیر بورس تازه ارزشش سر به سر شده.من که خودم نخریدم.چون میدانستم دولت کسری بودجه داره و میخاد از این راه کسری بودجه را در بیاره.

نکته سوم:عرضه اولیه باز شروع شده.آخر هفته دو تا عرضه اولیه داریم.

سه شنبه 11 آذر ساعت 13 تا عصر عرضه اولیه چخزر میباشد.

الان آفلاین میتوانید خرید بذارید.

تعداد سهام 20   قیمت 25000 ریال 

51000 تومان باید شارژ باشید.

چهارشنبه 12 آذر احتمالا عرضه پتروشیمی بوعلی باشد.رسما اعلام نکردن.اما خبرش در سایت ها اعلام شده.احتمالا تا فردا شب اونم اعلام کنند.فکر کنم اونم پول کمی میخاد.

توصیه میکنم افراد را تشویق به خریدن سهام ها در این قیمت ها نکنید.خرید فقط با تحلیل و بررسی اونم در زمانی که بازار چند روز منفی است مناسب است.زمانی که بازار دوهفته پشت سر هم مثبت بوده فقط فکر فروش باشید تا مثل تابستان دوباره ضرر نکنید.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از مقاومت این است که تا چند هفته بازار اصلاحی است یا نوسانی بالا پایین میشود و خبری از رشد این دوهفته اخیر دیگر نیست تا بعدا که باز بورس بخواهد رشد کند که اونم نامشخص است.بنظرم فردا برای فروش خوب باشه.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

آموزش بورس من خخخخخخخخ

سایت خانه سرمایه برو خیلی خوب آموزش می دهد.

کارگزاری آگاه باشگاه دارد اونجا هم خوبه.منظورم باشگاه سایت کارگزاری آگاه است.

سایت فراچارت هم خوبه.

نیازی به کلاس نیست

اول مقدمات و مفاهیم را یاد بگیرید

بعد تابلو خوانی.

بعد تکنیکال

قبل از همه اینها باید کد بگیرید و نحوه کار با نرم افزار که راحته.تو سایت کارگزاری ها تصویری آموزش می دهند.با توضیحات کامل.

نیاز به کلاس نیست.جز بخواهید حرفه ای کار کنید.

لطفا شاخصی را که نوشتم و خبر عرضه اولیه ها و خبر پالایش یکم را در سایت ها و گروها و کانال های دیگر هم اطلاع رسانی کنید.چون بعضی ها خبر ندارند و منفی های این مدت خیلی ها را با بورس قهر داده و پیگیر هیچی نیستن.حداقل ما مردم خودمان بفکر هم باشیم.اونم در این شرایط که حقوقی ها فکر مردم نیستن و فقط فکر سود خودشون هستن.

حتما هر کسی قادر به اطلاع رسانی است از هر جایی به دیگران اطلاع بدهد که شاخص بورس به نقطه حساسی رسیده و خرید کردن در روزهای آینده ریسک بالایی دارد و باید تا منفی شدن دوباره صبر کنند بعد خرید کنند.

روزهای آینده فرصت فروش است برای کسانیکه تو این دوهفته سهم هاشون به سود دهی رسیدن.

لطفا به اطلاع دیگران برسانید و اجازه ندهید عده ای با تبلیغات دیگران را در قیمت بالا تشویق به خرید کنند.

شما که گفتید خریدید پالایش رو

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

سلام. من مقداری پس انداز دارم و تازه میخوام وارد بورس بشم ولی نمیدونم چه سهمی بخرم. لطفا بهم بگید چه سهامی بخرم خوبه؟ کارگزاریم مفید هست ولی هنوز حتی حسابمو شارژ هم نکردم چون اصلا نمیدونم چه سهمایی بخرم که حداقل  در میان مدت  برام سود داشته باشه. فکر اقتصادی عزیز لطفا جوابمو بده. خدا خیرت بده.

اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...
سلام عزیزم.میشه بگی شپنا و شستارو بفروشم یا نگهدارم؟؟؟؟

هر دو باید بالاتر بیایند.فقط باید تا دی ماه صبر کرد.چون شپنا یک رشدی کرده و فعلا اصلاح نیاز دارد.شستا بنظرم باید بالاتر بیاد.

شما که گفتید خریدید پالایش رو

من خودم نخریدم.اما چند تا از اطرافیان و آشنایان خریدن.خودم براشون خریدم.

پالایش یکم اگر عجله دارید 11000 تومان بفروشید.

اگر صبور هستید تا چند ماه صبر کنید بالا بیاد.

اما من خودم بهش اعتماد ندارم.من بودم الان میفروختم.یک مدت میگذشت و مطمئن بودم میخاد رشد دوباره میخریدم.

چکارکنم همش پالایش ضرر  پس کو افزایش سرمایه شپنا فملی هم خبری نیست  فولادم که رفت ضرر&n ...

پالایش 11000 تومان بفروشید ضرر نیستید.

افزایش سرمایه شپنا هم میاد.باید در سایت کدال قسمت جستجو اطلاعیه ها  اعلام کنند.

فملی همین هفته باز میشود.اما افزایش سرمایه اش یکماه بعد به پرتفو شما اضافه میشود.

فولاد باید تا دی ماه صبر کرد تا بالاتر بیاد.

سلام. من مقداری پس انداز دارم و تازه میخوام وارد بورس بشم ولی نمیدونم چه سهمی بخرم. لطفا بهم بگید چه ...

عرضه اولیه اگر اعلام کردن بخرید.

بقیه سهم ها باید چند روز صبر کنید تا بازار دوباره منفی شود اونوقت ورود کنید.