دوستان سلام
مدتی نبودم.ببخشید مشکلات فرصت نداد.بازار بورس هم منفی و خبری از عرضه اولیه ها هم نبود.ما هم رفتیم استراحت خخخخ
مطالب زیر را یا در سایت ها خوانده ام یا از برخی افراد با تجربه پرسیدم.همش از خودم نیست.من فقط عرضه اولیه میخرم.شما هم بهتره فقط عرضه اولیه بخرید.
نکته اول: شاخص بورس رشد خوبی در این دو هفته داشته و احتمالا دوشنبه 10 آذر یا سه شنبه 11 آذر به مقاومت سختی برخورد کند.پس اگر تو سود خوبی هستید دوشنبه سه شنبه فرصت فروش است.البته نمودار سهم هاتون را نگاه کنید.مشخصه تا کجا رشد کرده.
شاخص بورس بین 1470000 واحد تا 1500000 واحد مقاومت سختی دارد.حتما در گروهها و کانالها به اطلاع دیگران برسانید تا کسی ضرر نکند.حتما اینهفته و اوایل هفته بعد هر روز شاخص کل را نگاه کنید ببینید چند است.بخصوص ساعت 10 و ساعت 11 بیشتر به شاخص و سهم هاتون نگاه کنید.چون بیشتر اتفاقات منفی در بورس در این ساعت ها اتفاق می افتد.
اگر سهمی دارید که رشد پیاپی داشته از دوشنبه باید حواستون به سهم باشه منفی نشود.
از فردا در صف خرید سهم هایی که زیاد رشد کرده اند وارد نشوید.ضرر میکنید.
اگر در سهمی در ضرر هستید اما ضررهاتون خیلی کم شده اون دیگه تصمیم با خودتان است که با ضرر کمتر بفروشید یا هنوز صبر کنید.
البته بازار بعد از این رشد دوهفته اخیر یک اصلاحی خواهد داشت و شاید دی ماه دوباره رشد کند.
نکته دوم سهام دارا دوم یا همان پالایش یکم که بعضی ها چند ماه پیش خریدن قراره آخر هفته بازگشایی شود.خودش خودکار باید در پرتفو شما بیاید.اگر نیامد تغییر کارگزار بزنید.حواستون به خبرها باشد و اگر باز شد و تو سود خوبی بودید بفروشید.در کانالها و گروهها هم اطلاع رسانی کنید.چون بعضی ها خبر ندارن.
پالایش یکم ریسک زیادی داره.با این همه تخفیف و رشد دوهفته ای اخیر بورس تازه ارزشش سر به سر شده.من که خودم نخریدم.چون میدانستم دولت کسری بودجه داره و میخاد از این راه کسری بودجه را در بیاره.
نکته سوم:عرضه اولیه باز شروع شده.آخر هفته دو تا عرضه اولیه داریم.
سه شنبه 11 آذر ساعت 13 تا عصر عرضه اولیه چخزر میباشد.
الان آفلاین میتوانید خرید بذارید.
تعداد سهام 20 قیمت 25000 ریال
51000 تومان باید شارژ باشید.
چهارشنبه 12 آذر احتمالا عرضه پتروشیمی بوعلی باشد.رسما اعلام نکردن.اما خبرش در سایت ها اعلام شده.احتمالا تا فردا شب اونم اعلام کنند.فکر کنم اونم پول کمی میخاد.
توصیه میکنم افراد را تشویق به خریدن سهام ها در این قیمت ها نکنید.خرید فقط با تحلیل و بررسی اونم در زمانی که بازار چند روز منفی است مناسب است.زمانی که بازار دوهفته پشت سر هم مثبت بوده فقط فکر فروش باشید تا مثل تابستان دوباره ضرر نکنید.