2777
2789
اگه ما خانوما قوي و شاد بشیم مردا خودشون میفتن دنبال ی راه که بشن جزئی از زندگی و برنامه هامون  ...

خب من شاد بودم همه چی خوب بود تا اینکه ناراحتی پبش اومد و بی محلی شروع شد

💜♾️
چرا

بخاطر کرونا بی پولی قرض چک بدهکاری 

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم از عمد اینطوری با من رفتار میکنه

اشتباه فکر میکنید

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
واسم عجیبه ک در عین این بی توجهی هاش که کاملا معلومه حوصلمو نداره و دلش میخاد ازم دور باشه بهم میگه ...

همه مردا همین طورین وقتی کم میارن دوس دارن تنها باشن ولی گوشه ذهنشون ب همسرشون فکر میکنن 

بهش مهلت بدید گیر ندید خیلی صحبت نکنید 

چون اوضاع بدتر میشه

از بی توجهی متنفرم عصبیم میکنه 

بهتون حق میدم

ولی باور کنید چند روزی این طوریه درس میشه ماهم مثل شما ی چند روزی رو حال حوصله نداریم این شکلی میشیم