2777
2789
عنوان

درد دندون بعد از عصب کشی

45 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها....من حدود ۶ ماهه دندون درد دارم.۶ آبان رفتم دندون پزشکی و عصب کشی کردم.درد آروم‌شده بود تا حدود ۲ هفته بعدش یه شب تا صبح درد شدید داشتم.دوباره یک آذر رفتم دندون و پر کردم.حدلا بازم یسره درد دارم.هرچی هم دقت مزکنم بفهمم درد از کدومه نمیفهمم.گاهی بالا درد میگیره گاهی پایین.ولی دردش مثل قبله.حالا حس میکنم اشتباهی دندونی که درد نمیکردو رفتم درست کردم.یه دندون بقلیش شکسته که دکتر گفت باید بکشم.ولی دندونیه که عصب کشی شده و دردام از اون نیست.اون سمتشم یه دندونیه که دکتر گفته دردت از اینه ولی مطمعنم دردام از همونی بود که الان درستش کردم.ولی حالا بازم همون دردارو دارم.نمیدونم چیکار کنم.از یه طرف از کشی ن بشدتتتتتتتتت میترسمو حاظر نیستم بکشم.از طرفیم اگه اونوریه باشه بازم‌میترسم برم دکتر.چون دندون من بی حس نمیشه معمولا.همینیم که درست کردم بی حس نشد پدرم در اومد......شماها شده عصب کشی کنین ت یه ماه اول همون دردارو داشته باشین؟من قبلا عصب کشی کردم اینجوری نبود

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.
من تا یکماه از درد میمردم و زنده میشدم روزی ۳تا ژلوفن میخوردم

یعنی بعد اینکه عصب کشی کردین تا یه ماه درد داشت؟

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان