2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 29 پست

من دیسکم رو با روش سنتی درمان کردم

یه سال عذاااااب کشیدم از دردش اما خداروشکر الان خوبم

والا هرکی اطراف من عمل کرده،بدتر زمین‌گیر شده

فقط دردش خوب میشه،عملا هیچ کاری نمیتونی بکنی!

و اینکه ممکنه باز برگرده

من دیسک گردن هم داشتم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
خوب کی قراره ازتون پرستاری کنه  عملش یکم سنگینه  دوران نقاحتش طولانیه  رسیدگی زیاد ...

تروخدا چیزی میدونی بگو من متهلم مامانم دست تنهاس به خواهرم میرسه راهمون دوره خودم باید مراقب خودم باشم خیلی استرس دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیسکم رو با روش سنتی درمان کردم یه سال عذاااااب کشیدم از دردش اما خداروشکر الان خوبم والا هرکی ...

اخه من نمیتونم دیگه رو پنجه پام راه برم روز به روز دارم بدار میشم سه ماه هر هفته دارم اوزون میزنم هیچی به هیچی

خداروشکر که خوب شد من دردم الان خیلی زیاده یهو یه ساعت میگیره ففط جیغ میکشم نه میتونم بشینم نه میتون ...

اونم زده بود به سیاتیکش درداش خیلی شدید بود پای راستش تا زانو حالت خواب ربتگی و بی حسی و درد و گز گز داشت الان خیلی بهتره

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
تروخدا چیزی میدونی بگو من متهلم مامانم دست تنهاس به خواهرم میرسه راهمون دوره خودم باید مراقب خودم با ...

خوب چی بگم عزیزم هر سوالی داری بپرس تا بگم 

اول از همه به دکتر مربوط میشه 

بعدشم تغذیه خیلی مهمه 

آب قلم ، عصاره پای مرغ ، بامیه که تو غذا استفاده میکنی

به طور کلی هر غذایی که حالت ژلاتین داره عالیه 

بعد آناناس برای ترمیم بخیه عالیه 

سعی کن غذای مقوی بخوری تقریبا مثل غذایی دوران زایمان 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
نه میخوام برم تو اقدام بخاطر همین میخوام عمل کنم

منم سه تا مهره هام مشکل داره باردارم پدرم دراومد یعنی عمل اخرین راهه من نمیخام عمل کنم 

چه راههایی رو رفتی ک تهش رسیدی به عمل چند سالته لطفا بهم جواب بده منم خیلی نگران کمرمم

وخدایی که به شدت کافی است....
منم سه تا مهره هام مشکل داره باردارم پدرم دراومد یعنی عمل اخرین راهه من نمیخام عمل کنم  چه راه ...

من دو ساله دیسک دارم اولا دردش کم بود کم کم زیاد شد تا اینکه دیسک چهار و پنجم پاره شد یه دیقه وایمیسم لرزش پا دارم کمرم تا جای که میشه خمه اصلا با این وضیعت نمیتونم باردار شم باید عمل کنم سه ماه عر هفته رفتم اوزون زدم رژیم گرفتم وزنمو با اینکه ۷۰ بود کردمش ۶۰ فیزیوتراپی رفتم نشد که نشد همش بدتر شدم دیگه دکترم با یه متخصص جراحی ستون فقرات حرف زد قرار شد فردا عملم کنن خیلی یهویی امروز بهم زنگ زد گفت من هماهنگ کردم برات حتما برو عملتو انجام بده دکترش خیلی ادم خوبیه خواهرمم همین روز بعد یه ماه بهش وقت دادن من امروز وقت دادن برای فردا برم بستری شم که سه شنبه عمل میشم میگن عملش ۹۰ درصد جواب میده