2777
2789
عنوان

اینجا کسی هس اهل تبریز باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 40 پست
قیمتها بستگی به کیفیت پنیر داره، از ۶۰ به بالا ، البته همیشه قبل از خرید کمی تست کن ببین خوبه، بعد ب ...

من جنوبی ام  عزیزم میخام از باسلا بخرم برام پست کنن اصلا این پنیر رو نمیشناسم کاش باکیفیت باشه 

فروشگاهی جای که معتبر و با کیفیت باشه نمیشناسید که برام پست کنن

من جنوبی ام  عزیزم میخام از باسلا بخرم برام پست کنن اصلا این پنیر رو نمیشناسم کاش باکیفیت باشه& ...

فروشگاه خاصی رو نمیشناسم ، اگثر لبنیاتی ها دارن ولی برای همشون خوب نیست، مثلا تو محله ما فقط مال یکیشون خوشمزس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم این چه حرفیه

سلام عزیزم پرسیدی

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜
ای وای ببخش امروز میپرسم فردا حتما میگمممم ببخش

فداسرت عزیزم  😘😘😘

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜
صبح میام میگم ببخش😘😘

مرسی کنم خواهش میکنم بابا این چه حرفیه

سلام عزیزم ببخش من فراموشکارم 😂 پرسیدم گفتن  دکتر نادر عزتی توآبرسان چند سال پیش از آشناها رف ...

مرسی عزیزم ممنونم 😂😂😂😘😘😘