2777
2789
عنوان

درد دندون بعد از عصب کشی

62 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها....من حدود ۶ ماهه دندون درد دارم.۶ آبان رفتم دندون پزشکی و عصب کشی کردم.درد آروم‌شده بود تا حدود ۲ هفته بعدش یه شب تا صبح درد شدید داشتم.دوباره یک آذر رفتم دندون و پر کردم.حدلا بازم یسره درد دارم.هرچی هم دقت مزکنم بفهمم درد از کدومه نمیفهمم.گاهی بالا درد میگیره گاهی پایین.ولی دردش مثل قبله.حالا حس میکنم اشتباهی دندونی که درد نمیکردو رفتم درست کردم.یه دندون بقلیش شکسته که دکتر گفت باید بکشم.ولی دندونیه که عصب کشی شده و دردام از اون نیست.اون سمتشم یه دندونیه که دکتر گفته دردت از اینه ولی مطمعنم دردام از همونی بود که الان درستش کردم.ولی حالا بازم همون دردارو دارم.نمیدونم چیکار کنم.از یه طرف از کشی ن بشدتتتتتتتتت میترسمو حاظر نیستم بکشم.از طرفیم اگه اونوریه باشه بازم‌میترسم برم دکتر.چون دندون من بی حس نمیشه معمولا.همینیم که درست کردم بی حسنشد پدرم در اومد......شماها شده عصب کشی کنین ت یه ماه اول همون دردارو داشته باشین؟من قبلا عصب کشی کردم اینجوری نبود

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

نه اصلا تا پر کردم سریع دردش اروم شد 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.