2777
2789
عنوان

خانمها و باردارها لدفا بفرمایید

214 بازدید | 29 پست

سلام یه سوال.خانمها سفت شدن شکم تویه بارداری چه شکلی من هفته 34 هستم دکترم گفت شکمت اگه سفت شد اینا بهم بگو منه خنگ عقلم نرسید همون جا بپرسم یعنی چی...

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. انگار سنگ تو شکمت. پوستشم سفت میشه. انگار نفخ داری شکمت از رو سفته سفته

اعع واسه من گاهی میشه خطرناکه؟؟

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
شما زایمانت کی هست؟ چجور ۳۴ هفته ای؟

فعلا گفتن 20 دی.یعنی چی متوجه نشدم چه جور 34 هفته ام؟؟

میشه با نی نی تو دلت برا منم دعا کنی زودی مامان شم

ایشالله عزیزم به زودی یه فندوق کوچولو میاد تو دلت

من زایمانم ۲۱ دی ماه هست ولی الان تازه رفتم ۳۳ هفته😐

اشتباه  حساب  میکنی  من زایمان  ۲۸دی  امروز  ۳۳هفته  تموم  شد  وارد ۳۴میشه شما۳۴هفته  امروز  تموم  شده  فرداوارد ۳۵میشه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری