سلام یه سوال.خانمها سفت شدن شکم تویه بارداری چه شکلی من هفته 34 هستم دکترم گفت شکمت اگه سفت شد اینا بهم بگو منه خنگ عقلم نرسید همون جا بپرسم یعنی چی...
خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام. انگار سنگ تو شکمت. پوستشم سفت میشه. انگار نفخ داری شکمت از رو سفته سفته
اعع واسه من گاهی میشه خطرناکه؟؟
خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
میشه با نی نی تو دلت برا منم دعا کنی زودی مامان شم
ایشالله عزیزم به زودی یه فندوق کوچولو میاد تو دلت