2777
2789

من خودم با یه دختری همکلاسی بودم که انقدر تضاد شخصیتی داشت هنگ میکردم یه روز میگفتی مهربون یه روز میگفتی وحشی یه روز میگفتی فهمیده اس یه موقعی واقعا نا متوجه شو بود😑یه موقع میگفتی با من خوب یه موقع هایی بی خودی با خاک یکسانت میکردم هیچی هم از زندگیش نمی گفت بفهمی چشه یه مدت باهاش بد بودن بعد دوست شدیم واقعا نمیشد باهاش کنار دیگه تصمیم گرفتم بی تفاوت باشم همیشه هم جوگیر بود زنگ خوشگل و باهاش و پولدارم بود شما چطور ؟؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عموم 35 سالشه بهم میگفت یوقت دوسپسر نداشته باشی این پسرا دنبال خر میگردن حجابتو رعایت کن بعدن خودم با دوستام رفتم کافی شاپ تولد اونجا با یه دختر قرطی هرهر کنان دیدمش  

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم

دقیقا رفتار جاری منه! یه جوریه منم سرسنگین شدم هر چی بیشتر خودمو میگرفتم بیشتر میومد سمتم کافیه یکم تحویلش بگیرم انگار ترس برش میداره وحشت میکنه دوباره ازت فاصله میگیره پاچه میگیره  

مادر یه نی نی 👶
عموم 35 سالشه بهم میگفت یوقت دوسپسر نداشته باشی این پسرا دنبال خر میگردن حجابتو رعایت کن بعدن خودم ب ...

فقط اینایی که به ادم خیلی گیر میدن بعد به زن و بچشون میرسه میگن آزادی فازشون نمیدونم😑

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
دقیقا رفتار جاری منه! یه جوریه منم سرسنگین شدم هر چی بیشتر خودمو میگرفتم بیشتر میومد سمتم کافیه یکم ...

این طفلی ها خودرگیرن اصلا نباید بهشون اهمیت داد

فقط اینایی که به ادم خیلی گیر میدن بعد به زن و بچشون میرسه میگن آزادی فازشون نمیدونم😑

این زن نداره مجرده نمی دونم فک کنم خیلی غیرتی میشه واسه من چون همش میریم خونه شون میگه بدو مانتو بپوش فرزاد الان ممکنه یهویی بیاد تو(پسرعموم) همش گیر میده

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم

خب فکر میکردم رونق نگیره ولی خوشحالم یه تاپیک تو تاریخ روند زدم😐🤣

اینایی که بعد یه مدت میبینیشون میبینی واست قیافه گرفتن، تو این مدتم نه تماسی باهم داشتی و نه جایی دیدیش، هیچی هم نمیگن از چی ناراحتن! انتظار دارن از عمق نگاهشون بفهمی خانوم از چی و کجا ناراحته 

اینایی که بعد یه مدت میبینیشون میبینی واست قیافه گرفتن، تو این مدتم نه تماسی باهم داشتی و نه جایی دی ...

من دقت کردم اینا با خودشون مشکل دارن اکثرا