2777
2789
عنوان

بنظرتون امار کرونا واقعیه؟؟

172 بازدید | 20 پست

بعضیا میگن دروغه خیلی بیشتر میمیره هر روز.بعضیا میگن نهه الکی اماربالا میدن ک مردم بخاطر گرونیا نریزن بیرون

چی درسته واقعا؟؟

اینجا پرستار هس ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امار خیلی بیشتر از این حرفاست اما نمیدونم چرا و به چه دلیل امار واقعی اعلام نمیشه شاید سیاسته نمیدونم مثلا طرف کرونا داره اما بخاطر عوارضش که مثلا سکته ی قلبی میکنه میمیره اکنا نمیزنن کرونا مینویسن سکته ی قلبی درحالیکه در واقعیت کروناست ! من دانشجوی پزشکی ام و چند روزی که بخش کرونا رفته بودم اساتیدمون میگفتن 

عزيزم فقط امار فوتي هايي به عنوان كرونا اعلام ميشه كه تست pcrمثبت باشه 

اكثرا فوتي ها تست كرونا دادن چون حالشون وخيمه 

ولي امار مبتلاها خيلي بيشتر از چيزي كه اعلام ميشه چون خيليا كرونا ميگيرن تستشون منفي كاذب ميشه يااصلا تست نميدن از جمله خود من كرونا گرفتم خودم هم مطمئن بودم ولي تست ندادم بخاطر اينكه ببرم اونجا هم يه سري شايد سالم باشن ولي از من بگيرن من خودمو سه هفته قرنطينه كردم فقط

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
امار خیلی بیشتر از این حرفاست اما نمیدونم چرا و به چه دلیل امار واقعی اعلام نمیشه شاید سیاسته نمیدون ...

ای خدااا

اگ واقعا بیشتره ک باید حقیقتو بگن.مطمعنم مردم بیشتر رعایت میکنن و وضع بهتر میشه

بخدا امروز داشتم بهش فک میکردم

اگه کرونا نبود مردم صددرصد اعتراض میکردن و میریختن بیرون با این اوضاع

شما ببین از وقتی کرونا اومده بی محابا همه چی افزایش قیمت داشته اونم نه یبار دوسه بار