rozhan1385 مدیر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 عنوان پسرا | مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 176 پست چجوری پسرارو ضایع میکنید😭😑🤦♀️ 1399/09/09 | 16:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozhan1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 من یه پست اینجا گزاشتم رفتم بعد اونجا هم باخنده جوابتو دادم کی بود دعوا راه انداخت؟؟ بهت گفتم نگو ابجی خودت جوش اوردی😔
rozhan1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 تیکه میندازم دهن به دهنش میرم پسر داییم خیلی پروعه😏 خییییییییلی😣اصن خیلی مزاحم میشن نمیتونم ب کسیم بگم
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 تو تاپیک من داری میخندی دعوا میکنیم میگی دعوا میکنی.میخندیم میگی میخندی؟؟؟ اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 بهت گفتم نگو ابجی خودت جوش اوردی😔 اوکی حالا ناراحت نشید اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
rozhan1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 دعوا میکنیم میگی دعوا میکنی.میخندیم میگی میخندی؟؟؟ خب دعوا کرده بودم خندیدی زور داشت بهم😊
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 خب دعوا کرده بودم خندیدی زور داشت بهم😊 اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
الااههه عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 3223 😒 من بدم میاد کسی بهم بگه ابجی یاد داداش خودم میوفتم😔 وای از دست تو دختر من ماشالاه ۵ تا داداش دارم وقتی یکی بهم میگه ابجی ذوق مرگ میشم من که به داداشام افتخار میکنم من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 آقا شما هر چی بگید اون جواب برایش داره. بهتره دیگه جوابش ندهید. دقیقا اونم دهه هشتادی اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
rozhan1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 وای از دست تو دختر من ماشالاه ۵ تا داداش دارم وقتی یکی بهم میگه ابجی ذوق مرگ میشم من که به دا ... خب من داداشم فوت کرده خیلی ناراحت میشم کسی بهم میگه
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 چشم😁 منم معذرت میخام شما هم ببخشید که ناراحتتون کرد اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
rozhan1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 دقیقا اونم دهه هشتادی 🤣🤣🤣دهه هشتادی ثابت شدس