2777
2789

هنوز خیلی بچه ای تا معنی عشق و عاشقی رو بفهمی فقط اینو بدون ادم ی بار عاشق میشه اون عشقم تا روز مرگش تو قلبش میمونه اینا همش سرگرمیه برات ی روزی به این روزات میخندی 

عشق مقدسه مقدس

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسم خوبه  این رل سر ی اشتباه کات کردم

چه خوب همینطور درس خوندنتو ادامه ادامه بده ان شاءالله بهترین رشته رو بیادی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
اصن ب واژه ابجی حساسیت دارم 

؟؟؟؟  یه نگاه به کاربریم بنداز

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
اینستا

ای وای چ جوری خانوادت اجازه نصب اینستا بهت دادن😱 اصلا جای خوبی برای تو نیس😐

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
از درس مشکلی ندارم اصن  ولی تنهایی اذیت میکنن

خوب با دوستات صحبت کن حال همو بپرسید

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤