2777
2789
اونا خودشون ضایع هستن نیازی به ضایع کردنشون نیس

خیلی خوب بود.

فوق العاده

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب بود. فوق العاده

مرسی 

خیلی کم پیدا میشه ادم باشن

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
سوتی جلو پدر مادرم 

اینو دیگ هیچ جوره نمیتونی جم کنی 😂میگی ضایع کردن پسرا 

چ ربطی ب پدر مادر دار ؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره هم رل قبلم  هم پسر داییم😭 زیاد تیکه میندازن  زیر ابمو زیاد جلو بابام میزنن

اخه ابجی گلم نمیخوام نصیحتت کنم شما که 15سالته رل چیه دیگه؟ خب کاری نکنید تا زیر ابتون نزنن

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
منم الکی نیس

خب پس راحت باش قشنگ جان 😁

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
منم الکی نیس

بلاکش کن ضایع میشه 

تظاهر کن با یکی دبگه ای 

البته اگه قصد ازدواج ندارین

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
اره هم رل قبلم  هم پسر داییم😭 زیاد تیکه میندازن  زیر ابمو زیاد جلو بابام میزنن

۱۴ساله رل داشتی اونم رل قبلی😳😳

زود نیست؟؟!

ما بحر تماشا آمده ایم😐😑

عزیزم برا این روابط زوده،بلاکشون کن،بزار هر چیزی در زمان مناسب خودش پیش بیاد