2777
2789
ن حاجی/

اوکی پس جدی بگیرید.ظاهرا دعوا دارید من برم  دهه هشتادیا دو نفر شدن

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
 اوکی پس جدی بگیرید.ظاهرا دعوا دارید من برم   دهه هشتادیا دو نفر شدن

بسلامت جناب/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف یه عده رو که میگن دهه هشتادی و... گوش نکن

خودشون تو ۱۰ سالگیشون ۱۰ تا رل داشتن

فقط اون موقع اسمش رل نبوده

خواستگار بوده

یا ....‌‌‌‌..

والا من از تو کوچیکترم دیدم

نباوا خواهش 😔😢🖤 وا چرا

چی بگم ی عصبانیت بی جا کار داده دست همه😭

دلت شکسته برا منم دعاااا کن پای برادرام به این ماجرا باز نشه چون اقوام نزدیکن😪

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
کوجا بودی حالا برنج خیسوندم😂😂😂

دلیل خوبیه برا موندن  

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...

عزیزم من به عنوان کسی که خیلی چیزا و زود تجربه کردم بهت خواهرانه میگم اخرش هیچی نیست..پسرا همیشه هستن ولی  سنی که تو داری و هیچوقت بهش برنمیگردی..الان وقتش نیست

جوابشونو ندی یمدت گوشیتو خاموش کنی دلیت اکانت کنی ک نمیان در خونتون

تیکر بارداری نیست😑🐷🐾
اره😆 برنج گرونها  زحمت کشیدن  شام دست پخت خودم🤦‍♀️

اوکی ممنون